Asus Gaming RoG GL553VE-FY037, The Choice of Champions

Laptopul de gaming Asus RoG GL553VE-FY037 e alegerea perfectă pentru un buget destul de limitat, dar p fi alegeri chiar mai avansate dacă vă gândiți la un GTX 1060. Nu cred că e necesară mai multă memorie sau un SSD mai mare. Fișierele media pot fi puse pe hard disc iar aplicații, sistemul și jocurile se pun pe SSD pentru a porni mai rapid. În general, laptopurile accesibile nu vin cu Windows 10, însă cele premium au acest software preinstalat că și așa nu se prea vede la preț. 

Sunt desul de multe serii RoG, iar cea de jos e una care nu ar trebui neglijată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa are următoarele componente: i7-7700HQ, 8GB memorie, hard de 1TB, SSD de 128GB și placa video GeForce GTX 1050 Ti. Poate că nu e cea mai performantă soluție de pe piață, dar la acest preț chiar veți obține multe fps-uri în jocuri. Nu merită să reduceți rezoluția în jocuri, mai bine reduceți din detalii, iar unele jocuri chiar nu cer o placă video foarte scumpă (se folosesc mai mult de procesor).

Chiar dacă vine cu multe dotări, voi probabil nici nu le veți folosi pe toate și e normal să fie așa. Ideea e că se adresează mai multor tipuri de utilizatori, dar cred că puteau renunța la unitatea DVD. O veți folosi doar la instalarea sistemului adică o dată la câțiva ani, însă se poate folosi și porturi USB 3.1 sau 3.0.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e foarte bună la noile laptopuri și cu fiecare generație aveți ceva în plus, deci nu veți regreta acel upgrade. Chiar dacă rulează Endless OS, voi ar trebui să puneți un sistem de operare care-i evidențiază performanțele – Windows 10, iar instalarea sa se face foarte ușor cu ajutorul unui stick.

Chiar dacă e vorba de cea mai portabilă serie de gaming de pe piață, Asus GL553VE-FY037 impresionează la destul de multe capitole. Tastatura sa e una iluminată RGB, adică poate fi iluminată în diverse culori și nu doar pe o singură culoare cum am văzut la unele modele.

Te-ar mai putea interesa