Asus G771JM-T4039D, laptop de gaming

Asus G771JM-T4039D e un laptop pentru jocuri ceva mai diferit decât restul. Se poate observa că are un design diferit față de alte laptopuri de 17 inci din seria RoG. Acesta pare a fi un model ceva mai portabil – 3.4 kg, și nu e cu mult mai mare decât unul clasic. Din poza de jos se poate observa că finisajul e în totalitate pe negru (e o culoare preferată de gameri).

Alternative sunt laptopurile de gaming care fac parte din alte serii (G751 de exemplu) ori care sunt oferite de alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i7-4710HQ are o placă video Intel HD Graphics 4600 care e una integrată, iar pentru gaming are cea de la NVIDIA. Pentru gaming dar și redare media, ecranul de 17 inci e perfect deoarece e FullHD. Chiar dacă nu e 4K, calitate video e foarte bună. Chiar dacă are 8GB se poate mări memoria chiar și la 16GB deoarece doar un slot e ocupat. Placa video dedicată e GTX 860M, iar cea integrată e cea din procesor. Nu are unitate Blu-ray ci una DVD, totuși cred că se putea renunța la ea deoarece sistemul poate fi instalat și de pe un stick USB.

Porturile sale video sunt: DisplayPort-ul de tip mini și HDMI. Puteți conecta mai multe la acesta deoarece are ieșire audio, patru USBuri, cititor de carduri etc. Viteza de transfer e mare deoarece e vorba de porturi USB 3.0. Are tehnologie WiFi ac pentru care aveți nevoie de un router compatibil (puteți folosi și un router normal dar viteza prin wireless nu va fi aceeași). Carcasa sa e una metalică.

Plusuri: calitatea audio decentă, configurație puternică, design mai compact, suport 3D și preț atractiv.
Minusuri: nu prea sunt.

Dacă nu reușiți să vă faceți o idee despre acest Asus G771JM-T4039D, am pus un clip în partea de jos. Finisajele sunt diferite față de alte serii, suportă două medii de stocare (puteți ține un SSD și un hard), e mai subțire și tastatura e iluminată diferit. Cu siguranță mai sunt și alte modificări la capitolul design.

Te-ar mai putea interesa