Asus G75VX-T4070H

Laptopul Asus G75VX-T4070H e unul dintre cele mai bune RoG-uri deoarece are o configurație excelentă și se adresează în special celor care nu vor ecran 3D. Bineînțeles, un laptop cu ecran 3D nu e mai performant însă viitoarele modele vor oferi probabil un SSH, în locul cei SATA. Dar, nu cred că e cazul având în vedere că acesta are atât un SSD cât și un hard SATA. Nu v-aș recomanda un Alienware deoarece e prea scump și nu vă rostul unei configurații prea mari. Dacă nu vi-l permiteți pe acesta, există destule modele de 15 inci tot cu ecran 1080p. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Chiar dacă seria se schimbă, designul nu suferă modificări majore în special la forma sa. Poate doar la finisaje vom vedea câteva deosebiri.

Așa arată
Așa arată
Închis
Închis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul destul de cunoscut – i7-3630QM, deoarece poate fi găsit pe multe laptopuri chiar și pe cele multimedia. Ecranul de 17.3 inci e unul LCD LED cu protecție mată, însă spre deosebire de multe altele, e unul FullHD. Astfel, imaginea e mai detaliată și vă poate fi de folos în jocuri, la vizionarea de filme ori atunci când folosiți programe profesionale pentru editare ori proiectare.

Cu o memorie de 32GB, un hard de 1TB și un SSD de 256 GB… nu cred că vă mai stă gândul la viitoare upragde-uri. Placa video Nvidia Geforce GTX 670MX e una dintre cele mai bune alegeri pentru platformele mobile. Acesta are un bus de 192 biți și o memorie de 3GB. Spre deosebire de alte laptopuri de gaming, acesta oferă subwoofer, tehnologie audio SonicMaster, DisplayPort, Thunderbolt, bluetooth și o baterie de 8 celule. Bineînțeles, mai sunt și alte dotări și porturi dar nu are rost să vi le enumăr chiar pe toate.

Tastatura iluminată e o altă caracteristică importantă în special dacă sunteți un pasionat de jocuri și preferați să jucați și seara ori noaptea. Nu vă recomand alt sistem de operare, decât cel gata preinstalat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologie Thunderbolt (cea mai avansată pentru transferul datelor), baterie de 8 celule (oferă o autonomie modestă având în vedere configurația – 3 ore), suficientă memorie RAM, SSD de 256 GB și ecran FullHD.

Minusuri: având în vedere c e nou, ar fi fost interesant un ecran cu touch-screen.

Concluzie

Acest Asus G75VX-T4070H e o alegere mai mult decât satisfăcătoare pentru un gamer înrăit deoarece nu-i lipsește nimic, iar configurația permite redarea la detalii maxime a celor mai multor jocuri. Am pus și un clip cu un model asemănător:

Te-ar mai putea interesa