Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus G75VX-T4066H, gaming la superlativ

Actualizare: Asus G75VX-T4066H vine acum la 5799 lei și se oferă cadou un router Asus RT-N10LX.

Articolul din 20.12.2012
Acest laptop Asus G75VX-T4066H e cel mai nou din serie motiv pentru care aduce o placă video nouă numită GTX 670MX, care înlocuiește modelul anterior GTX 670M. Diferențe majore între cele două nu există în special dacă încercați câteva jocuri, deoarece are specificații similare. Are un design special care e destul de subțire pentru un laptop de gaming profesionist. Pentru a vă face o idee despre el, am pus atât niște poze cu el cât și un clip cu un model similar. Alternative la acesta ar putea fi un G55 deoarece e mai ieftin și e mai portabil decât acesta. Însă un laptop mai mare și mai performant întotdeauna e bine venit în special dacă sunteți un gamer înrăit. G75VX-T4066H are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Așa arată

Închis

Închis

Specificații tehnice

Configurația sa e una performantă și nu cred că veți avea nevoie de ceva mai bun la ora actuală: i7-3630QM, 8GB, și SSH de 750GB. Bineînțeles se poate mări memorie RAM la 16GB deoarece are două sloturi libere și puteți instala și un SSD (modele de 17 inci suportă două harduri). Ecranul mat e de tip LCD LED și oferă imagine detaliate datorită rezoluției FullHD și a ecranului de 17.3 inci.

Placa video GTX 670MX o văd pentru prima dată și care e destul de similară cu predecesoarea. Bineînțeles autonomia sa nu e prea mare în timpul jocuri, deoarece configurația consumă destul de mult chiar dacă are un acumulator de 8 celule. Însă în mod office, veți beneficia de suficiente ore de funcționare. Dotările sale sunt acceptabile având în vedere dimensiunile sale: unitate DVD, cameră web HD, difuzoare cu subwoofer, bluetooth, HDMI, mini DisplayPort etc. Multe din acestea le-am văzut la predecesoarele dar am observat și prezența unui DisplayPort. E destul de greu pentru a putea fi considerat un gadget portabil, însă comparativ cu un desktop.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are ecran FullHD (ideal pentru gaming, editare sau proiectare), configurație decentă, design modern, răcire eficientă și SSH.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Asus G75VX-T4066H e înlocuitorul perfect pentru actualul PC deoarece nu nici prea mic nici prea mare pentru a fi transportat. Însă pentru că are circa 4.5 kilograme, vă recomand o geantă în caz că vreți să-l luați cu voi. Alternative la acesta sunt modelele din seria G55 sau poate un laptop obișnuit cu placă video din seria GT 600M care costă aproape la jumătate.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Ady

    Detin un G75 de cateva zile si sunt foarte multumit. Nu stiam ce sa aleg intre un Alienware si acest Rog dar acum sunt fericit ca am ales modelul de fata.

  • Natasa

    Calitatea sunetului cum este? Merge bine pe windows 8,dar jocurile?

  • Naşul

    La acest laptop totul e la superlativ.

Lasă un comentariu