Asus G75VX-CV069H

Asus G75VX-CV069H vine ca o alternativă 3D la G75VX-T4066H și e destinat acelora care vor un laptop de 17.3 inci care să fie excelent la jocuri dar și la vizionarea filmelor 3D. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar când vrei procesor i7-3630QM, cip grafic GTX670MX, Blu-ray și alte dotări de ultimă oră trebuie să scoți ceva mai mult din buzunar.
E ideal pentru aceia care vor un laptop special pentru jocuri deoarece seria RoG (Republic of Gamers) din care face parte și acest Asus G75VX are arhitectura special realizată pentru jocuri la calitate maximă. Și alte branduri fac laptopuri pentru gameri, însă Asus e preferatul meu.

Poze

Din imaginile alăturate se poate vedea cât de bine arată modelu G75VX 3D, iar dacă vă interesează ecranul atunci trebuie menționat că e unul anti glare. Mie îmi plac mai mult laptopurile cu astfel de ecrane anti orbire deoarece nu sunt la fel de supărătoare precum cele glossy, iar dacă de joci mult atunci o să vezi diferența prin faptul că ochii tăi nu vor fi obosiți.

Așa arată
Așa arată
Închis
Închis

Specificaţii tehnice

Asus G75VX-CV069H este mașinăria perfectă pentru gaming deoarece are componentele necesarii rulării oricărui joc la detalii maxime, iar răcirea e foarte eficientă așa încât laptopul să nu se strice. Vine cu un procesor i7-3630QM de tip quad core, memorie RAM de 32GB, SSD de 256 și cip grafic nVidia GeForce GTX670MX cu memorie proprie de 3GB. Acest cip grafic e unul foarte puternic, iar lățimea de bandă de 192 biți face ca orice joc să meargă perfect. Despre cum merg jocurile poate fi văzut și din preview-ul alăturat.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte rapid deoarece are procesor i7, SSD și placă video cu memorie dedicată; capacitatea hardului e mare deoarece are un HDD de 1 terra și acel SSD de 256 giga; dispune de o mulțime de porturi utile precum și de unitate optică Blu-ray; ecranul e unul foarte clar deoarece are 17.3 inci, rezoluție Full HD, suport 3D și strat anti orbire; tastatura e una completă cu iluminare care face ca noaptea să poți vedea tastele.
Contra: prețul mare (G75VX-T4066H e mai ieftin dacă nu te interesează 3D-ul); la cele 4.5 kilograme nu e prea portabil; ecranul nu e Retina.

Concluzie

Dacă jocurile sunt pasiunea ta de weekend ori dacă ești gamer/tester profesionist atunci acest laptop îți va oferi posibilitata să joci orice joc la orice detalii. Arată la fel de bine pe cum merge, iar despre acest lucru poți să-ți faci o opinie din clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus G75VX-CV069H”

  1. E masinaria perfecta in cazul in care esti pasionat de jocuri. Nu trebuie sa iti faci griji cu referire la racire sau alte tampenii deoarece Asus s-a gandit la toate.

Comentariile sunt închise.