Asus G75VX-CV068H

Laptopul Asus G75VX-CV068H e un alt model 3D din seria Republic of Gamers și care e unul de 17 inci. Acesta aspect presupune că are suport pentru două harduri, ecran FullHD și o greutatea destul de mare. Are un aspect plăcut ca și la modele inferioare (de 15 inci) doar că dimensiunile și prețul diferă. Deci pot fi conisderate alternative la acesta în special că sunt mai ieftine și nu vin cu tehnologie 3D. Însă dacă aveți un desktop acasă și ați dori să-l înlocuiți cu un laptop de 17 inic, nu văd de ce nu-l luați pe acesta în special că are cele mai noi componente. Puteți să-l cumpărați chiar și în rate deoarece consider că reprezintă o adevărată investiție. G75VX-CV068H are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Închis
Închis

Specificaţii tehnice

Procesorul acestui model e unul Core i7-3630QM care mi se pare decent pentru actualele jocuri, dar care are și o placă video Intel – HD 4000. Ecranul de 17 inci e unul FullHD de tip 3D, astfel că puteți viziona filme 2D în format 3D și chiar să jucați jocuri 3D. Ecranele 3D au caracteristici speciale astfel că nu veți observa imagini blurate. Are o memorie de 8GB dar care e dispusă pe doar 2 sloturi din 4 și are o frecvență de 1600 MHz.

Chiar dacă nu e un SSD cum e la un alt model, e vorba de un SSH de 750GB. Deci oferă atât performanță cât și spațiu de stocare. Placa video e una pe măsură – GTX 670MX de 3GB. E cea mai bună placă grafică de pe laptopuri datorită memoriei video și BUSului. Ca sși dotări speciale are: unitate Blu-ray, subwoofer, cameră web HD, USB 3.0, Display Port, tastatură iluminată și o batere de 8 celule. Chiar dacă are o baterie mare, autonomia e aceeași ca la oricare laptop deoarece se datorează configurației – circa 3 ore (utilizare obișnuită).

Bineînțeles nu e un ecran 3D special ci unul obișnuit care necesită ochelari 3D (sunt incluși). Sistemul de operare e foarte bun și nu văd de ce l-ați înlocui cu altul – Windows 8 64 biți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sistem de răcire eficient, ecran 3D, performanțe ideală pentru cei pretențioși, posibilitatea instalării a două medii de stocare, design modern, tastatură iluminată etc.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Acest Asus G75VX-CV068H e unul dintre cele mai bune laptopuri de gaming și nu văd de ce ați alege un Alienware care costă mult mai mult. Consider că o astfel de configurație se va descurca în viitoarele jocuri.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus G75VX-CV068H”

  1. Are un prieten acest model si e foarte multumit de el. Ruleaza orice joc la detalii high, iar racirea e foarte eficienta. Despre design numai de bine deoarece e cel mai frumos laptop pe care l-am vazut pana acum.

  2. Ma bucur ca au scos si un G75 mai accesibil deoarece de mult timp imi cautam un laptop care sa-mi satisfaca nevoiele de gamer.

Comentariile sunt închise.