Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus G75VW-T1012D

Asus G75VW-T1012D e un laptop de gaming care este ceva mai ieftin decât G75VW-9Z234Z și vine cu procesor i7, dar și placă video din seria 600 a celor de la Nvidia. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi și în opinia mea nu e deloc mult deoarece are componente cum ar fi procesor i7-3610QM, placă video GeForce GTX 670M și SSD pe lângă hard. Prețul mai mic și oarecum asemănător cu seria G55VW e datorat lipsei sistemului de operare.

Poze

Multă lume consideră Asus G75V ca fiind o mașină de război, dar eu zic că e notebook-ul perfect pentru jocuri. Vine chiar și cu tastatură iluminată, iar asta dă un plus de estetică pe timp de noapte. Era și ciudat ca un laptop de gaming să nu aibă un astfel de tip de tastatură. Despre design, nu pot spune decât de bine, dar e loc și de mai bine.

Închis

Deschis

Specificaţii tehnice

Asus G75VW-T1012D vine cu procesor i7 Ivy Bridge și are GPU GTX 670M care re tehnologie Optimus de la Nvidia. Despre autonomie se poate spune că e bună deoarece bateria are 8 celule și cam din această cauză are o greutate de 4,5 kilograme. Ecranul său e perfect pentru vizionarea de filme Blu ray deoarece e mare (are 17,3 inci) și rezoluție Full HD. Capacitatea de stocare e de un terra, iar aceasta e împărțită în 250GB cât are SSD-ul și 750 cât are hardul.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; răcirea e foarte bine gândită; performanța e foarte bună atât în jocuri cât și în diferite aplicații consumatoare de resurse; garanția poate fi mărită la maxim 4 ani; vine cu numeroase porturi de top printre care se numără USB 3 și Display Port (normal că are și bluetooth care poate fi utilizat la transferul fișierelor de pe telefon ori de pe laptop spre telefon).
Contra: vine cu Free Dos (și asta face ca laptopul să fie mai ieftin cu vreo 400-500 lei).

Concluzie

Dacă ești o persoană care are un salariu peste medie ori care e pasionată de jocuri atunci trebuie neaparat să ai un laptop unicat. Cred că un G75VW e ideal, iar pentru a vă face o părere despre cum arată vă invit să urmăriți clipul de alături. (De menționat e faptul că portabilitatea nu e punctul său foarte deoarece e cam mare și are o greutate de peste 4 kile.)

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Jesuis

    Magazinul căruia ii faci tu reclamă îl are la un preț bun comparativ cu alte magazine.

Lasă un comentariu