Asus G75VW-9Z234Z

Dacă ești pasionat de jocuri atunci ai nevoi de o sculă de top, iar Asus G75VW-9Z234Z cred că ar fi una. Vine cu procesor i7-3610QM, 16GB memorie RAM, cip grafic Nvidia GeForce GTX 670M, SSD și Windows… iar toate astea îl fac laptopul ideal pentru gaming. Singurul impediment în fața achiziționării lui e prețul deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar merită. 😉 (O variantă mai ieftină ar fi un G55VW: G55VW-S1025D sau G55VW-IX099V, dar tot un G75VW rulz).

Poze

Pentru a vă familiariza din punct de vedere vizual cu G75VW vă recomand pozele de alături sau preview-ul de la final. Se poate vedea că nu arată cu mult diferit față de un G55VW. Iar, despre conținutul pachetului nu vă pot spune prea multe deoarece variază în funcție de model. Modelul de față e unul cu suport 3D, iar ecranul fiind de tip Full HD cu 120 herți o să puteți vedea filme la calitate maximă.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Detaliile tehnice sunt extreme în sensul că vine cu cel mai tare procesor de la Intel – i7 3610QM și cea mai tare placă video care e GTX 670M. Placa video are 192 biți și memorie de 3 giga, iar acest lucru se traduce printr-o performanță absolută în jocuri. 😉 Memoria RAM e la maxim și vine chiar cu SSD, iar dacă vă interesează un tuning ori un upgrade atunci trebuie știut că nu mai aveți ce să tunați deoarece totul e la maxim.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; autonomia e decentă și trebuie să știți că nu e un laptop la care punctul forte e portabilitatea deoarece performanța e; fiabilitatea e foarte bună deoarece are o construcție robustă, iar cei 2 ani garanție vă vor ajuta în caz că se va întâmpla ceva neprevăzut; vine cu Windows ceea ce e util pentru un laptop care trebuie să fie gata de gaming.
Contra: prețul…

Concluzie

Acest model e un RoG de nota 10, dar dacă nu vă descurcați cu banii atunci și un G55VW-S1025D ar fi ok. Nu cred că e vreo persoană pasionată de tehnologie care să spună uni astfel de laptop, însă mare problemă sunt banii deoarece costă 100 de milioane. Dacă ai un salariu peste medie atunci cred că poți trece ușor peste acest impediment sau există și varianta ratelor. Din clipul de alături, care-i un preview foarte reușit, se poate vedea mai în detaliu cum arată acest model.

Te-ar mai putea interesa