Asus G751JY-T7015D, laptop de gaming cu wireless ac

Asus G751JY-T7015D e un laptop de jocuri pentru cei care își permit ceva premium și pentru cei în căutarea unei soluții care să ruleze orice joc. Vine cu procesor i7 quad core și cu cip grafic GeForce GTX 980M (cip din clasa 1 care are bus pe 256 biți), două componente care nu le găsești pe orice laptop de ultimă generație. Legat de panel trebuie spus că e vorba despre TN panel cu EWV (enhanced wide viewing), Asus având TN la toate modelele de gaming deoarece sunt mai rapide.

În privința costului de achiziție trebuie spus că acest laptop are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dar, merită banii întrucât are tehnologii de ultimă generație pe care nu le întâlnești la alte modele, iar aceste tehnologii ar fi wireless ac, thunderbolt, procesor quad core și cip grafic GTX.

Laptopul
Laptopul

Evident că în notebook PC-ul de față avem două piese de rezistență: procesorul i7 4710HQ și cipul grafic GTX 980M. Aceste două componente ajută la capabilitatea de a juca orice joc la rezoluție Full HD și detalii maxime. La capitolul memorie e dotat cu 8GB memorie RAM și un hard de 1TB (e unul de 7200 rotații). Dacă ți-au mai rămas ceva bani atunci poate că ar fi bine să-i pui SSD (sporul de performanță se va vedea). Modelul G751JT-T7040D deja vine cu SSD.

Avantajul principal al cumpărării unui laptop precum acesta ar fi că e făcut special pentru jocuri și de aceea răcirea e perfectă. Evident că are o greutate mare și de aceea nu e prea portabil. Oricum, cine îl cumpără o face pentru a înlocui desktop-ul, adică pe post de desktop replacement.

De final pot spune că acesta o să fie perfect pentru tine dacă ai nevoie de un laptop capabil la jocuri și sarcini avansate de editare video… ori ceva de genul. Evident că aspectul e puțin diferit în comparație cu generația anterioară, iar dacă aveți întrebări legate de iluminare atunci trebuie să vă spun că tastatura și logoul sunt iluminate. Lucru vizibil și din imaginea de alături.

Te-ar mai putea interesa