Asus G751JT-T7040D, laptop de gaming de 17 inci

Laptopul Asus G751JT-T7040D e o alegere bună pentru cei care vor performanțe ridicate din partea unui gadget portabil. E așa de performant deoarece are componente hardware similare cu cele de pe desktopuri. Deci prețul e normal să fie ceva mai mare decât a unui desktop. Un gadget mai compact e mai scump decât unul clasic, însă upgrade-urile sunt limitate. La acesta puteți schimba hardurile sau memoria RAM, dar nu e cazul. Spun asta deoarece performanțele sunt mult peste medie și nu prea sunt jocuri sau aplicații care să necesite mai mult. Fiind un laptop așa de nou, era ideal un ecran 4K dar cred că ar fi redus mult din autonomie.

Laptopul e mai ieftin cu Free DOS, dar oricum va trebui instalat și nu orice versiune (cea pe 64 de biți). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Posibil că ați mai văzut laptopuri cu Core i7-4710HQ, dar nu toate au și o placă video ca GTX 970M. Am văzut modele cu GTX 980M însă diferențele sunt foarte mici. Bineînțeles, aceasta e placa video dedicată, iar cea integrată e HD 4600M. E un laptop care îl puteți folosi acasă și nu e cel mai bun pentru călătorii (datorită greutății sale).

Ecranul de 17 inci pare a fi destul de bun deoarece e FullHD. Puteți juca jocuri la o rezoluție bună și chiar să vizionați un film. În rest, are 24GB RAM, un SSD mare, hard generos și chiar o unitate blu-ray. Nu știu la ce ar putea fi mai de folos o unitate blu-ray (comparativ cu una DVD). Apreciez că are tehnologie wireless ac, astfel viteza pe wireless e foarte mare și e nevoie și de un router compatibil.

Plusuri: performanțe ridicate, tastatură iluminată, baterie mare, ecran 1080p, WiFi ac design plăcut și sistem de răcire bun.
Minusuri: nu e prea portabil.

Asus G751JT-T7040D e una dintre cele mai bune alegeri de pe piață și nu orice producător oferă astfel de laptopuri. Chiar dacă un producător oferă un laptop cu configurație performante, e importantă și seria din care face parte. La acesta, Republic of Gamers e o serie foarte cunoscută și care are tehnologii avansate.

Te-ar mai putea interesa