Asus G750JZ-T4157P, cel mai tare laptop gaming

Asus G750 e o serie foarte avansată de laptopuri gaming, iar acest model Asus G750JZ-T4157P e cel mai tare laptop de gaming. Asta pentru că are tot ce te-ar interesa la un laptop de jocuri, adică procesor cu 4 nuclee, ecran Full HD, SSD și sistem preinstalat așa încât să te poți juca orice joc din prima.
Deci, se adresează în principal gamerilor deoarece vine cu performanțe superioare, iar dacă vrei să-l utilizezi la filme atunci trebuie știut că panoul e unul TN, iar din această cauză cred că ar fi bine să conectezi televizorul la el.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă te interesează ceva mai ieftin atunci te poți orienta înspre un G750JM-T4110D, dar eu recomand G750JZ-T4157P deoarece vine cu SSD și cu multe facilități care fac jocurile să ruleze excelent.

Deschis
Deschis

Lucruri bune la el ar fi procesorul Intel Haswell model i7-4860HQ (unul cu patru nuclee care a fost lansat pe la începutul anului 2014), cei 32 GB memorie RAM și că are SSD (mai exact are două SSD-uri de 256 giga fiecare). Placa video e una foarte capabil, adică un GTX 880M, iar ca sistem de operare are Windows 8.1. Normal că placa video e una din clasa 1, iar cei memoria RAM e una pe 256 biți.

Ca plusuri aș menționa specificațiile de mai sus, că are OS instalat (chiar dacă nu e versiunea care-mi place mie), multe porturi și tastatură iluminată. Nu trebuie neglijat nici faptul că are unitate optică de tip Blu-ray.
Ca minus aș menționa lipsa panoului IPS, a unei rezoluții mai mari (4K de preferat) și a Windows 7. Știu că panoul TN e mai rapid decât cel IPS, dar cei IPS ar fi garantat unghiuri de vizibilitate mai bune.

Acesta e unul dintre cele mai tari laptopuri ale momentului, însă eu cred că cei de la Asus ar fi trebuit să renunțe la unitate optică și tastatură numerică deoarece aceste lucruri nu prea au niciun sens în era Internetului.
Alături am pus și un preview pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa