Asus G750JZ-T4155D, laptop de gaming

Laptopul Asus G750JZ-T4155D e unul destul de reușit deoarece are o configurație puternică, sistem de răcire mai bun decât al unui laptop obișnuit, dotări bune și altele. Nu orice laptop are așa componente hardware și nu le veți găsi pe orice laptop. Din numele său reiese faptul că are un ecran de 17 inci care spre deosebire de ecranul unui laptop obișnuit, are o imagine FullHD. Deci poate fi și un bun media player portabil iar filmele pot fi chiar și de o calitate video superioară.

Prețul său e cam mare dar nu sunt multe laptopuri ca și acesta. Ceva mai ieftin poate fi un laptop de 15 inci din aceeași serie – Republic of Gamers. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Are o configurație destul de bună și poate fi comparată cu cea a unui desktop dar nu în același preț. Mai precis, vine cu un Core i7-4860HQ de 2.4 GHz, 16 GB de RAM, SSD mare, GTX 880M și placă video Intel. Cea Intel e destul de reușită deoarece are un consum de energie mic și e destul de reușită deoarece poate reda și filme.

Ecranul acestui model e foarte bun după cum am mai precizat – 17 inci cu imagine 1080p și protecție anti-glare. Memorie RAM e una de 16GB și are o frecvență de 1600MHz, cu posibilitate de upgrade la maxim 32GB (are două sloturi libere). Pe partea de stocare are un hard de 1 TB dar are și un SSD mare de 256 GB. SSD-urile sunt bune în general pentru că sunt rapide și performante. GTX 880M are caracteristici mai bune decât cele ale altor plăci video.

Bateria sa de 8 celule nu oferă o baterie foarte mare. Acesta îl puteți folosi și în condiții de luminozitate scăzută deoarece . Poate că Windows 8 sau 8.1 nu e cea mai bună alegere dar nu prea veți găsi drivere pentru orice sistem, e bine să alegeți unul care să evidențieze cel mai bine performanțele laptopului.

Plusuri: baterie de 8 celule, Thunderbolt, ecran 1080p, configurație puternică, tastatură iluminată, Blu-ray și designul robust.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus G750JZ-T4155D e o alegere performantă pentru gameri și nu numai, iar prețul nu cred că poate fi un minus deoarece e un laptop dintr-un segment special. O prezentare video cred că vă poate fi de folos pentru cei interesați de designul laptopului. Poate lipsa sistemului de operare poate fi un minus, însă doar pentru unii deoarece puteți instala și voi Windows 8.1.

Te-ar mai putea interesa