Asus G750JZ-T4152D, laptop gaming cu GTX 880M

A apărut noua serie G750JZ a celor de la Asus, iar modelul Asus G750JZ-T4152D face parte din această serie. Dacă te întrebi cu ce vine nou atunci trebuie știut că vine cu un procesor i7-4710HQ (modelul cu 4 nuclee și 8 thread-uri), iar placa video e un GTX 880M. Deci, acest model e unul foarte rapid, acest lucru putându-se vedea în special la jocuri. Dacă întrebi cui i se adresează atunci răspunsul meu ar fi că nu unei persoane care vrea ceva deosebit, ci cuiva care e pasionat de jocuri și vrea să investească într-o sculă pe măsură.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Se poate vedea foarte clar că vine ca o alternativă la Asus G750JM-T4110D. Față de G750JM are mai multă memorie RAM, dar și o placă video ceva mai capabilă.

Deschis
Deschis

Procesorul e unul i7-4710HQ care vine din seria Haswell, iar placa video din dotare (la GTX 880M mă refer) e una care suportă jocuri la rezoluție maximă fără sacadări. Ecranul e unul de 17,3 inci cu o rezoluție de tip 1920×1080 pixeli, iar panoul e unul de tip TN (se pare că Asus a ales acest panou în defavoarea celui IPS pentru viteza de reacție care o oferă… sacrificând unghiurile de vizibilitate).

Plusurile acestui model ar fi aspectul, performanța în jocuri, componentele și prețul deloc mare. Nici pe partea de portabilitate nu stă rău deoarece greutatea e de sub 5 kilograme, iar bateria e una cu 8 celule care asigură o autonomie de circa 3 ore.
Ca minusuri aș menționa lipsa wireless ac (adică Gigabit), că nu are panel IPS, că nu are SSD și lipsa unei rezoluții mai mari a ecranului.

Deci, dacă vrei un laptop special pentru jocuri atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Față de alte laptopuri de jocuri acesta are o tradiție, răcirea e foarte bine gândită, iar stabilitatea e mult sporită. Normal că are și tastatură iluminată, dar nu are Blu-ray. Nu are nici Windows și de aceea eu vă recomand Windows 8.1.
Pentru mai multe detalii legate de acest calculator, dar și pentru un review complet vă recomand clipul alăturat.

Te-ar mai putea interesa