Asus G750JZ-T4152D, laptop gaming cu GTX 880M

A apărut noua serie G750JZ a celor de la Asus, iar modelul Asus G750JZ-T4152D face parte din această serie. Dacă te întrebi cu ce vine nou atunci trebuie știut că vine cu un procesor i7-4710HQ (modelul cu 4 nuclee și 8 thread-uri), iar placa video e un GTX 880M. Deci, acest model e unul foarte rapid, acest lucru putându-se vedea în special la jocuri. Dacă întrebi cui i se adresează atunci răspunsul meu ar fi că nu unei persoane care vrea ceva deosebit, ci cuiva care e pasionat de jocuri și vrea să investească într-o sculă pe măsură.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Se poate vedea foarte clar că vine ca o alternativă la Asus G750JM-T4110D. Față de G750JM are mai multă memorie RAM, dar și o placă video ceva mai capabilă.

Deschis
Deschis

Procesorul e unul i7-4710HQ care vine din seria Haswell, iar placa video din dotare (la GTX 880M mă refer) e una care suportă jocuri la rezoluție maximă fără sacadări. Ecranul e unul de 17,3 inci cu o rezoluție de tip 1920×1080 pixeli, iar panoul e unul de tip TN (se pare că Asus a ales acest panou în defavoarea celui IPS pentru viteza de reacție care o oferă… sacrificând unghiurile de vizibilitate).

Plusurile acestui model ar fi aspectul, performanța în jocuri, componentele și prețul deloc mare. Nici pe partea de portabilitate nu stă rău deoarece greutatea e de sub 5 kilograme, iar bateria e una cu 8 celule care asigură o autonomie de circa 3 ore.
Ca minusuri aș menționa lipsa wireless ac (adică Gigabit), că nu are panel IPS, că nu are SSD și lipsa unei rezoluții mai mari a ecranului.

Deci, dacă vrei un laptop special pentru jocuri atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Față de alte laptopuri de jocuri acesta are o tradiție, răcirea e foarte bine gândită, iar stabilitatea e mult sporită. Normal că are și tastatură iluminată, dar nu are Blu-ray. Nu are nici Windows și de aceea eu vă recomand Windows 8.1.
Pentru mai multe detalii legate de acest calculator, dar și pentru un review complet vă recomand clipul alăturat.

Lasă un comentariu