Asus G750JY-T4036D, laptop de gaming de 17 inci

Laptopul Asus G750JY-T4036D e unul dintre cele mai noi, performante și mari modele de gaming. Cu siguranță nu ați văzut prea multe laptopuri cu placă video GTX 980M, cu 3 medii de stocare, carcasă metalică+plastic etc. Nu e genul de laptop care să-l puteți lua cu voi la școală sau în oraș deoarece e mare și greu. Greutatea mai mare se datorează construcției sale, bateriei și componentelor. Jos am pus o poză cu acesta, dar cred că din clipul de la final vă puteți face o idee mai bună. Arată ceva mai bine decât seriile precedente și prezintă relativ aceleași dotări.

Pe partea de dotări are cam tot că vă doriți chiar și unitate Blu-ray, dar care mi se pare cam inutilă ținând cont că majoritatea conținutului e pe web. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i7-4710HQ de 2.5 GHz e unul ideal pentru gaming însă are un consum mai mare de energie decât restul. Eu l-am comparat cu procesoarele cu tehnologie de economisire a energie. Pe partea de grafică are două plăci video, cea integrată HD Graphics 4600 și cea dedicată care am mai menționat-o.

Ecranul de 17.3 inci e unul anti-glare iar imaginea e una 1080p, astfel că oferă o calitate video destul de bună. Pe partea de memorie RAM, prezintă 24 GB dar nu cred că veți folosi vreodată atâta memorie. Are atât un hard cât și două SSD-uri de 128 GB fiecare. Poate că sistemul său audio nu e prea performant, însă subwooferul dă un plus de calitate audio. Pe partea de dotări are: cameră web HD, cititor de carduri, mini DisplayPort, HDMI, USB 3.0 etc. Bateria de 8 celule oferă o autonomie modestă cu o astfel de configurație.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, unitate blu-ray, difuzoare cu subwoofer, ecran 1080p etc.
Minusuri: nu are WiFi ac și e destul de greu.

Asus G750JY-T4036D poate fi laptopul ideal pentru cei pasionați de jocuri și care vor o alternativă bună la un desktop. E un laptop care poate reda cam orice joc sau film și nu e nevoie de un ecran 4K deoarece și așa nu veți putea viziona prea mult conținut 4K. Majoritatea .

Te-ar mai putea interesa