Asus G750JX-T4101D, RoG cu Intel Haswell

Asus G750JX-T4101D e un laptop care se adresează gamerilor și nu numai, deoarece are o configurație foarte bună și un design cu sistem de răcire eficient. Noua Serie G750 aduce un plus de eficiență datorită unui procesor mai nou și un design ce va mai diferit. Față de G75, acest G750 are zona de sprijin a palmelor e împreună cu cea din jurul sau spatele tastelor. Deci a împrumutat puțin din designul ultrabookurilor, iar în rest arată cam la fel. Chiar dacă nu oferă tehnologie 3D, oferă multe alte dotări interesante. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și eu sunt de părere că un mouse Razer Naga 2012 s-ar potrivi cu acest laptop.

Poze

Dacă nu v-ați putut face o idee din pozele de jos deoarece sunt prea mici, am pus și un clip la final cu prezentarea unui model similar adică din aceeași serie.

Deschis
Deschis
Tastatura
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Core i7 model 4700HQ e unul de gaming și face parte din generația a 4-a. Chiar dacă aduce o nouă placă video integrată, cu siguranță veți folosi mai des cea dedicată. Ecranul e unul mat după cum ne-am mai obișnuit și pot spune că prefer cele mate. Cele cu protecție lucioasă reflectă lumina și parcă luminozitatea ecranului e prea mare.

E vorba de un ecran FullHD de 17.3 inci care poate fi de folos chiar și pentru cei care editează ori proiectează diverse.  Memoria RAm poate fi mărită până la 32GB dar mai mult de 24 GB, cât e instalat, nu e nevoie. Are atât un SSD integrat cât și unu obișnuit de 256GB. Pentru fișiere media, laptopul are un hard de 750GB.

Placa video GTX 770M de 3GB cred că e cea mai bună de la ora actuală având în vedere seria din care face parte. În loc de o unitate DVD, oferă una Blu-Ray. Ca și dotări are următoarele: difuzoare stereo cu subwoofer, Thunderbolt, port USB 3.0, baterie 8 celule etc. Nu are sistem de operare ci doar Free DOS, de aceea Windows 7 64 de biți ar fi numai bun.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: baterie de 8 celule (datorită configurației nu oferă o autonomie prea mare), tastatură iluminată, design robust și elegant,

Minusuri: nu e chiar la îndemână oricui.

Concluzie

Acest Asus G750JX-T4101D e o alternativă bună la un Alienware deoarece e mult mai ieftin are ecran 1080p, cele mai bune componente iar tastatura nu e iluminată pe o anumită culoare pentru a deveni deranjantă. Se descurcă în orice joc apărut dar și în viitoarele jocuri. Pentru uz casnic, vă recomand să-l țineți conectat la priză deoarece autonomia scade mult când vă jucați.

Te-ar mai putea interesa