Asus G750JW-T4089D, laptop gaming

Un laptop de gaming pe care eu îl recomand e acest Asus G750JW-T4089D și îl recomand deoarece are procesor i7-4700HQ, 24 giga de RAM și placă video din seria 700. E un model din seria RoG, iar punctele sale forte sunt designul, construcția realizată așa încât să nu se încălzească prea tare și componentele foarte bune (de exemplu procesorul i7 e unul care scoate 8066 puncte la benchmark).
Modelul de față cred că ar fi excelent pentru cineva pasionat de jocuri sau pentru cineva care caută un laptop mai special.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un laptop excelent pentru jocuri, iar calitatea construcției este una excelentă. Poate te gândești că nu e mai bun decât un desktop, dar aici te înșeli deoarece acest model bate majoritatea desktopurilor de gaming.

Laptop Asus G750JW-T4089D cu procesor Intel® CoreTM i7-4700HQ 2.40GHz, Haswell, 24GB, 1.5TB, nVidia GeForce GTX 765M 2GB, Free DOS, Black

Deschis
Deschis

Modelul de față vine cu un procesor i7 (nu e oricare i7, ci cel mai puternic), cu 24GB memorie RAM, cu două harduri de 750GB la 7200 rotații și o placă video GTX 765M. Din păcate nu vine cu SSD și nici cu SSHD, dar nu vă oprește nimeni să-i băgați SSD… dacă vreți performanțe mai bune.
Pe partea soft nu are sistem de operare și din această cauză trebuie să instalați dvs. OS-ul. Eu recomand Windows 7, iar driverele care trebuie instalate le găsiți pe site-ul Asus… altele nu sunt bune.

Apreciez la acest model ecranul (unul Full HD), sunetul (2.1), faptul că vine cu unitate Blu-ray, multitudinea de porturi disponibile (inclusiv wireless ac care presupune viteze de tip Gigabit pe wireless), tastatura formidabilă și performanța în jocuri. Din păcate nu vine cu SSD, iar dacă vreți să-l faceți și mai performant atunci poate că ar trebui să vă orientați înspre achiziția unui SSD.

Sunt de părere că există două laptopuri de jocuri: Alienware și RoG. Prefer RoG deoarece au prețuri mult mai mici, iar performanțele sunt similare. Normal că există și alte modele de jocuri cum ar fi cele de la MSI (GE, GS), dar alea nu le prea găsești prin România și tot nu întrec un Asus.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată vă recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa