Asus G750JW-T4038D, laptop gaming

Asus G750JW-T4038D e un model din seria Asus G750JW și vine cu cel mai nou procesor i7 – i7-4700HQ care-l mai întâlnim în aceste laptopuri. E un model adresat acelora care sunt pasionați de jocuri, se ocupă de editări video sau care vor un laptop special. Nu costă deloc mult deoarece acum are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piață. un mouse de geming care merge cu acest model e Razer Naga 2012.
Din păcate nu au apărut prea multe review-uri și de aceea trebuie să ne mulțumim cu preview-uri cum e cel din clipul de la final.

Aspect

Aspectul e unul similar seriei anterioare, având același design Stealth. Ecranul e unul de 17.3 inci cu rezoluție Full HD, iar în partea laterală avem multe porturi și chiar o unitate Blu-ray. E ceva mai mare decât generațiile anterioare și de aceea nu știu cât de bine va încăpea într-o genată precum Belkin Messenger F8N051eaRL.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Notebook-ul G750JW-T4038D e unul care vine cu cel mai tare procesor Intel Haswell – i7-4700HQ și cu o placă video GT 765M 2GB. Astfel, jocurile vor rula precum în clipul de alături. Sacadările sunt inexistente, indiferent de rezoluție sau detalii, deoarece are mulți RAMi. Mai exact are 24 de giga, capacitate care te va ajuta să nu-i mai faci vreodată upgrade acestui laptop.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e cel mai bun de pe piață la un laptop de gaming, are o capacitate foarte mare de stocare, e foarte performant, vine cu toată conectica necesară pentru a conecta orice dispozitiv dorești și aspectul e de nota zece precum al avioanelor Stealth. Să nu mai spun că materialul e foarte plăcut la atingere, iar acest lucru se poate vedea din clip.
Contra: portabilitatea lasă de dorit în sensul că are 4.5 kilograme.

Concluzie

Dacă-ți plac jocurile sau doar vrei un laptop performant care să te țină vreo 5 ani (va fi la fel de bun și peste 5 ani) atunci acest model ar fi o soluție foarte bună în opinia mea. Normal că sunt și alți producători care fac laptopuri de jocuri, dar eu am mai multă încredere în Asus, plus că evacuarea acestui model e foarte bine gândită așa încât răcirea să fie cât mai eficientă.

Te-ar mai putea interesa