Asus G750JS-T4214D, laptop cu i7-4710HQ

Asus G750JS-T4214D e un laptop pentru cei care sunt pasionați de jocuri și au bugetul necesar să investească în pasiunea lor. Vine dotat cu un procesor rapid i7 quad core și cu un cip grafic GTX 870M. Pe partea de stocare are un hard foarte încăpător de 1000GB, iar pentru un spor de rapiditate are SSD de 128 de giga.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop foarte bun pentru jocuri și pentru sarcini care au nevoie de foarte multă putere de procesare. Alături am pus și o poză pentru a vedea cum arată.

Laptopul
Laptopul

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi procesorul i7-4710HQ (cu patru nuclee și 8 thread-uri), cipul grafic rapid model GTX 840M și SSD-ul de 128 de giga. Nici pe partea de memorie RAM nu stă rău deoarece are 16 giga, iar asta înseamnă în principal că toate sarcinile vor rula fluent.
În condițiile în care bateria e una cu 8 celule pot spune că portabilitatea e una bună, însă greutatea de 4,5 kilograme…

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul, că e foarte performant, că e făcut pentru gaming (are răcire ok, iar ecranul are timp de răspuns care nu poate fi egalat) și că are fiabilitate ridicată.
Contra achiziției ar putea fi doar faptul că are o greutate mare. Oricum nu cred că vă interesează prea mult acest aspect întrucât laptopul de față e un desktop replacement.

Dacă te interesează o sculă ok pentru jocuri atunci cea mai bună soluție ar fi să te orientezi înspre un RoG precum acesta. Nu doar că are un ecran mare de 17,3 inci cu rezoluție Full HD, dar fiind anti glare nu o să obosești prea repede (mai bine spus ochii nu vor obosi prea repede). Dezavantajul timpului de răspuns foarte bun la aceste modele de gaming e faptul că unghiurile de vizibilitate nu sunt cele mai bune (panoul e unul TN, iar pentru a avea unghiuri mai bune ar fi trebuit integrat unul IPS, însă IPS-urile sunt mai lente).
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată și un preview a capabilităților sale.

Te-ar mai putea interesa