Asus G750JS-T4176D, laptop de jocuri cu i7-4710HQ

Dacă te pasionează jocurile atunci cel mai bine ar fi să te orientezi înspre un laptop de jocuri cum ar fi Asus G750JS-T4176D. Ți-ai lua un astfel de notebook deoarece vine cu procesor Intel Haswell, placă video GTX 880M, SSD și o răcire foarte bună. Cei de la Asus au ales calitatea și performanța peste unghiurile de vizibilitate în cazul acestei serii deoarece panoul din ecran e unul de tip TN. Dacă ar fi ales IPS atunci ar fi avut unghiuri de vizibilitate excelente, dar timpul de răspuns nu ar fi fost cel mai bun.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea, acest preț nu e deloc mare, mai ales că vine cu SSD, iar dacă te interesează un model cu Windows atunci găsești aici un pachet cu el.
Din imaginea de alături poți vedea că vizual nu diferă cu nimic față de restul seriei G750.

Deschis
Deschis

Pe partea de specificații acest model e unul foarte capabil deoarece are procesor i7-4710HQ (cu 4 nuclee și care scoate 8370 puncte la benchmark), placă video GeForce GTX 880M (scoate 4633 puncte și are bus pe 256 biți, motiv pentru care face parte din clasa 1) și SSD capacitiv. Memoria RAM e una de 24 giga și chiar dacă la început pare mult, poate că la un moment dat peste 2-3 ani calculatoarele vor avea nevoie de atâția RAMi, iar acest laptop e future ready.
Pe partea soft vine cu Free DOS și de aceea îți recomand să instalezi Windows 8.1 cu driverele oficiale de la Asus.

Plusurile acestui model sunt performanța, stabilitatea și aspectul. De portabilitate nu putem să ne legăm deoarece e mai mult un desktop replacement.
Ca minusuri aș menționa că ecranul nu e IPS și că nu are rezoluție 4K. Cred că era foarte interesantă o astfel de rezoluție pe un model de 17,3 inci.

În concluzie, dacă te interesează un laptop care să fie numai bun la jocuri, dar și pentru alte sarcini atunci acest model ar fi excelent. Din preview-ul de alături poți vedea mai bine cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa