Asus G750JS-T4163D, laptop de gaming

Laptopul Asus G750JS-T4163D nu mai are nevoie de upgrade-uri dacă nu vreți să jucați chiar la detalii maxime un joc. Deasemenea, depinde și ce rezoluție alegeți la joc. Oricum e mult superior unui laptop multimedia și poate concura cu un desktop. E mai portabil decât un desktop dar comparativ cu unul în același buget, un desktop pare a fi mai performant dar nu uitați că trebuie și un monitor (nu costă mult dar ocupă ceva mai mult spațiu). Un laptop poate fi luat cu voi unde doriți și e nevoie de o geantă specială, iar pentru jocuri e nevoie de un mouse de gaming. Dacă nu aveți un router wireless acasă, ar fi bine să alegeți unul.

Prețul său mi se pare ok având în vedere că există laptopuri mult mai scumpe, iar dacă un Alienware vi se pare prea scump, un Republic of Gamers de la Asus ar fi perfect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Are procesor Core i7-4710HQ de 2.5 GHz iar placa video e Intel HD 4600, dar nu o veți folosi prea des deoarece are o placă video dedicată GTX 870M. Când doriți o autonomie mai mare, atunci placa video Intel poate fi utilă. Ecranul de 17 inci e 1080p și nu HD+ cum e la unele, iar protecția sa e una mată.

Are 8GB memorie iar pentru cei cu pretenții mai mari, 32GB de memorie poate fi destulă. Spațiul de stocare e de 1 TB și performanțele sunt bune pentru un laptop – 7200 RPM. Are o placă video excelentă cu care puteți juca orice joc dar performanțele țin și de restul configurației.

Pe partea de dotări are unitate DVD, difuzoare cu subwoofer, cameră web HD, bluetooth, destule USBuri, ThunderBolt etc. E un lapotp cu greutate peste 4 kg, dar e justificată de construcția sa.

Plusuri: configurație performantă și nouă, Windows 8 preinstalat, baterie de 8 celule, ecran 1080p și designul.
Minusuri: nu prea sunt, poate greutatea laptopului.

Asus G750JS-T4163D e unul dintre acele laptopuri care se adresează celor pasionați de jocuri și nu numai. Are dotări corespunzătoare iar la un așa preț și construcție, e normal să aibă un sistem de răcire bun iar ecranul să fie ceva mai detaliat decât la altele. JOs am pus un clip cu un alt laptop dar care arată la fel. Trebuie menționat faptul că diferențele între ele sunt mici.

Te-ar mai putea interesa