Asus G750JS-T4028D, laptop gaming

Asus G750JS-T4028D e un laptop de 17 inci perfect pentru cei pasionați de jocuri, iar asta-i așa întrucât are un procesor rapid i7 Haswell, ecran Full HD și cip grafic GTX 870M de la Nvidia. Din păcate ecranul are un panoul de tip TN, iar acest lucru e datorat faptului că un TN e mult mai rapid în afișarea imaginii decât un IPS. Deci, Asus pune înainte rapiditatea față de unghiurile de vizibilitate.

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci are și niște performanțe peste medie. Alături am pus și o imagine cu acest model pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate.

Laptopul
Laptopul

Niște specificații care te-ar interesa ar fi procesorul i7-4700hq (scoate 7956 puncte la benchmark), placa video GeForce GTX 870M (scoate 3444 puncte) și cei 8GB memorie RAM. Are și multă capacitate de stocare, iar hardul e unul rapid de 7200 rotații. Ar fi fost mai bine dacă ar fi avut SSD, dar știm cu toții că SSD-urile au capacități de stocare mai mari.
Poate vă gândiți că RAMii sunt cam puțini, însă în opinia mea această capacitat ee una suficientă.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție nu prea mare (chiar nu mi-a venit scă cred când am văzut că are un preț așa de mic), fiabilitatea bună, că are o structură făcută așa încât să nu se încălzească, iar aerisirea să se facă bine și rapiditatea cu care e afișată imaginea pe ecran.
Dezavantajele unui astfel de model ar fi că nu stă prea bine pe partea de portabilitate și că nu are ecran 4K, iar lipsa unui panel IPS e și ea un dezavantaj.

Așa de final pot spune despre acest laptop că e un foarte bun desktop replacement care poate fi utilizat la jocuri și sarcini multimedia. Normal că poți să-i faci și un mic tuning cu un Solid State Drive care să aibă o capacitate mare.

Te-ar mai putea interesa