Asus G750JM-T4110D, laptop de gaming RoG

Laptopul Asus G750JM-T4110D e unul foarte bun și după cum se numește, puteți observa că e ceva mai nou decât alte modele G750. mai precis, are componente hardware superioare și performanțe pe măsură. Acesta e un Republic of Gamers și e vorba de un laptop deosebit, iar dacă vi se pare prea scump atunci vă recomand cel de 15 inci. Mie îmi plac laptopurile mai mari deoarece nu călătoresc și pentru acasă e chiar util un ecran mare. E genul de laptop care necesită un mouse special și dacă doriți puteți alege și alte periferice.

Nu se adresează oricui și se poate observa după prețul său. Dacă vă plac jocurile și doriți un laptop ieftin, atunci unul multimedia poate fi de ajuns. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația sa e cu i7 Haswell și nu e unul cu tehnologie de economisire a energiei. MI se par satisfăcător pentru un ecran de 17 inci și cu imagine FHD. Nu are tehnologie 3D dar nici nu cred că vă ajută prea mult. Pentru cei pasionați de tehnologia 3D și vor să vizioneze un filme, e nevoie de ochelari 3D ori de un televizor 3D. Puteți să-l upgradați cum doriți însă doar la memoria RAM și hardul mi se pare ok – 1TB la 7200 RPM.

GTX 860M e o placă video foarte bună care nu poate fi găsită pe orice laptop. Autonomia de lucru nu e mare cu o așa configurație și e cam ca și cea a unui laptop obișnuit, chiar și cu o baterie de 8 celule. Vine cu Windows 8 preinstalat și e destul de ok, dar puteți alege și 8.1 dacă vreți ceva de actualitate. Are multe dotări din care multe sunt standard dar unele nu sunt prezente pe laptopurile simple.

Plusuri: are tehnologie ThunderBolt, baterie generoasă, tastatură iluminată, sistem de răcire eficient, placă video GTX 860M etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus G750JM-T4110D e ideal dacă vă plac jocurile la detalii maxime ori să folosească aplicații mai performante. Dacă nu ați văzut cum arată acest model, ei bine, nu diferă cu mult față de cele anterioare.

Te-ar mai putea interesa