Asus G750JH-T4104D, laptop de gaming

Asus G750JH-T4104D e un laptop special conceput pentru jocuri și dacă nu ați știut, e un Republic of Gamers. Nu e un laptop obișnuit cu configurație multimedia, e vorba de un laptop profesional. Adică are un sistem de răcire foarte avansat și componente hardware performante. Nu veți găsi o placă video ca GTX 780M pe un laptop obișnuit iar consumul mare face autonomia laptopului să scadă drastic. Bateria de 8 celule e suficientă pentru uz office însă se adresează celor care vor să încerce jocuri.

Nu e chiar ieftin dar e mai ieftin decât unele modele, deoarece are 16GB și doar un HDD (unele au și SSD-uri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Cu o astfel de configurație puteți juca cam orice joc la detalii maxime iar rezoluția o puteți seta chiar și la maxim în cazul unor joci. Are un Core i7-4700HQ Haswell, 16GB memorie RAM și hard de 750GB. Acesta e o configurație dar modele G750 am mai văzut chiar și cu SSDuri. Ecranul e același pe toate laptopurile – 17.3 inci cu rezoluție 1080p. Îmi place că are o protecție mată dar și cele lucioase sunt plăcute. Chiar dacă are o placă video Intel, eu vă recomand cea dedicată de la NVIDIA – GTX 780M, în special dacă îl țineți în priză.

E dotat cu unitate DVD, difuzoare + subwoofer, cameră web HD, HDMI, LAN, Thunderbolt, USBuri 3.0, bluetooth, WiFi și altele. Trebuie să știți că acestea sunt prezente pe toate laptopurile G750JH. Portul Yhunderbolt e destul de rar întâlnit și nu prea sunt gadgeturi ori periferice cu această interfață (viteza de transfer a datelor e impresionantă). Greutatea de 5 kg face ca laptopul să fie utilizator doar acasă, nefiind așa de portabil. Pentru acesta un Windows 7 64 biți e perfect (nu are touchscreen și acea interfață de la 8 e inutilă) și pentru 8.1 aveți nevoie drivere compatibile.

Plusuri: tastatură iluminată, Thunderbolt, design plăcut, subwoofer, configurație puternică și fiabilitate.
Minusuri: e greu.

Asus G750JH-T4104D e o alegere bună chiar dacă autonomia nu pare să fie punctul său forte, iar un Alienware ar fi prea scump ori poate că nici nu vă place designul. Tastatura iluminată a acestei serii RoG e plăcută deoarece nu e colorată și e iluminată din spate. Dacă nu ați mai văzut un astfel de laptop, clipul de jos vă poate ajuta să vă faceți o idee despre el.

Te-ar mai putea interesa