Asus G750JH-T4045D, laptop de gaming

Asus G750JH-T4045D e unul dintre acele laptopuri de jocuri care merită încercate. Acesta e un Republic of Gamers destul de nou deoarece are Intel Haswell și cam ce e mai bun de pe piață. Mă refer la 2 SSDuri de 128GB, GTX 780M, 32GB RAM etc. Deci cam ce e mai bun pentru platformele mobile (laptopuri). Cu siguranță un desktop e mai performant dacă ținem cont de buget, dar acesta îl puteți muta unde doriți și să-l luați chiar și în excursii. Bineînțeles, e mult mai ieftin decât un Alienware dar mai scump decât un model mai vechi (e normal să fie așa datorită componentelor mai noi).

Dacă nu vi-l permiteți pe acesta, îl puteți lua în rate ori alegeți unul cu configurație mai puțin performantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Intel Haswell i7-4700HQ de 2.4 GHz e cel mai bun model de la ora actuală și e însoțit de o placă video Intel HD 4600 Graphics pentru a obține o autonomie mai mare. Pentru jocuri aveți o placă video GTX 780M cu memorie de 4 GB și interfață de 192 biți. Ecranul de 17 inci are o rezoluție FullHD și o protecție mată.

Nu e nevoie de upgrade-uri pentru această configurație deoarece are 32GB RAM (nici nu suportă mai mult și toate sloturile sunt ocupate), un hard de 1TB și două SSDuri de 128GB fiecare. Nu are sistem de operare preinstalat de aceea vă recomand Windows 7 64 de biți și nu 8 sau 8.1. Nu știu dacă unitatea Blu-Ray v-ar ajuta la ceva și era mai bine dacă nu o avea (instalarea sistemului se poate face și de pe USB).

Calitatea audio e superioară deoarece are și un subwoofer. Portul Thunderbolt are cea mai mare rată de transfer și nu prea există periferice ori dispozitive cu acest tip de interfață. Autonomia e una modestă chiar dacă are o baterie de 8 celule, deoarece configurația are un consum ridicat. Tastatura iluminată e prezentă pe toate laptopurile RoG și e plăcută deoarece nu e colorată.

Plusuri: nu are Windows preinstalat (e mai ieftin), autonomie maximă de 5 ore în mod economic, bluetooth, configurație performantă, Thunderbolt, ecran FullHD etc.
Minusuri: e greu comparativ cu un laptop de 17 inci.

Asus G750JH-T4045D e un laptop bun din noua generație RoG, iar dacă aveți un buget generos pentru un laptop de gaming. Chiar dacă pare prea scump, veți putea juca orice joc la detalii maxime și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută. Poate fi folosit chiar și pentru editare foto ori video. Jos am pus un clip cu prezentarea acestui desktop:

Te-ar mai putea interesa