Asus G74SX-TZ279D

Dacă vă plac avioanele F-117 Nighthawk cu siguranţă vă place şi noua seria G74SX de la ASUS. Un laptop foarte reuşit e acest laptop Asus G74SX-TZ279D şi spun asta pentru că are aceeaşi configuraţie ca şi modelul G74SX-TZ064V care vine cu două harduri de tip SSH şi care are şi unitate Blu-Ray. Am spus că are aceeaşi configuraţie deoarece performanţele în jocuri nu sunt afectate chiar dacă are HDD SATA de 7200 RPM ca la G74SX-91268Z. Spre deosebire de laptopurile hibrid, acesta are placa video GTX 560M care e un model clasa 1 şi un sistem de răcire impresionant. Deci vă puteţi juca mult timp pe acesta fără să vă faceţi probleme că se va încălzi. Se adresează doar celor care-şi pot permite unul deoarece cu un buget modic nu vă puteţi achiziţiona unul. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Evacuarea

Specificații tehnice

Procesorul e unul Core i7 model 2670QM la 2.2 GHz care cred că e cel mai bun procesor pentru laptopuri, numai dacă nu o mai apărut unul. Acesta vine cu un cache de 6 MB şi cu o placă video HD Graphics 3000. Acesta poate fi folosită pentru filme atunci când doriţi o autonomie generoasă. Ecranul de 17.3 vine cu rezoluţie 1080p şi e un model cu protecţie Glare (lucioasă) şi iluminat cu LED pentru un contrast bun şi culorii vii. Pe piaţă nu veţi găsi prea multe modele de 17 cu o astfel de rezoluţie deoarece majoritatea care au o asemenea rezoluţie au o diagonală de 18.

Vă puteţi bucura de calitatea detaliilor în jocuri datorită modelului de la NVIDIA numit GTX 560M care înlocuieşte modelul GTX 460M şi ocupă un loc bun în clasa 1 a plăcilor video pentru laptopuri. Acesta are o memorie video de 3 giga şi e pe 192 de biţi. Capacitatea memoriei RAM e destul de mare – 8 GB la 1333 MHz – dar poate fi extinsă lejer la 16GB având două sloturi libere.

Chiar dacă hardul nu e unul SSH sau SSD, e destul de spaţios şi bun – 750GB la 7200 de rotaţii pe minut. Trebuie să mai adaug faptul că are suport pentru două harduri. La capitolele porturi, comunicaţii şi multimedia Asus G74SX-TZ279D vine bluetooth, WLAN, LAN, unitate DVD, tehnologie audio THX TruStudio, cameră web HD, ieşire audio, microfon, cititor de carduri, HDMI, microfon, trei USBuri 2.0 şi un USB 3.0.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: vine cu sistem de operare gratuit, tastatură clichet iluminată, securitate Kensington Lock, baterie de 8 celule care-i oferă o autonomie maximă de 6 ore, placă video excelentă, i7 Sandy Bridge, destulă memorie RAM etc.

Minusuri: nu are SSH.

Concluzie

Acest laptop Asus G74SX-TZ279D e un model ce se poate adresa chiar şi amatorilor deoarece e uşor de utilizat doar că preţul poate fi un obstacol, dar există şi posibilitatea ratelor cu dobândă fixă.

Te-ar mai putea interesa