Asus G74SX-91268Z

Dacă aveţi un buget foarte bun pentru a achiziţiona un model de elită atunci cu siguranţă vreţi să faceţi alegerea corectă. recomandarea mea e un laptop Asus G74SX-91268Z LED 3D deoarece are cel mai puternic Core i7 pentru laptopuri, 16 GB de RAM şi o placă video pe 128 biţi şi cu o memorie video de 3 giga. Chiar dacă nu are SSH-uri, vine cu două harduri mari şi performante de tip SATA. Spre deosebire de modelul G74SX-TZ279D, acesta aduce o unitate Blu-Ray şi câteva caracteristici mai bune dar hardurile rămân aceleaşi. Dacă sunteţi în căutarea unui model cu SSH-uri alegeţi G74SX-TZ064V sau un model de 15. Chiar dacă acestea nu sunt prea portabile, performanţele sunt asigurate şi de sistemul de răcire foarte avansat. Prețul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din lateral
Evacuarea

Specificații tehnice

Procesorul e unul Core i7 și mai precis e vorba de un Sandy Bridge model 2670QM de 2.2 GHz cu cache de 6 MB. Ecranul de 17.1 inci e unul foarte generos care promite o calitate superioară a imaginii în special datorită rezoluției 1080p și a tehnologiei LED. O altă caracteristici a acestuia e protecția Anti-Glare care e bine venită având în vedere că aceasta împiedică ca lumina să se reflecte. Memoria RAM de 1333 MHz nu mai poate fi mărită deoarece 16GB e limita la toate laptopurile dar și la acesta. Spațiul de stocare a hardurilor e de 1.5 TB și sunt modele de 7200 RPM. Modelul de placă video dedicată e GTX 560M care e de 3 giga și poate fi folosit ori de câte ori vă jucați iar în rest poate fi folosită cea din procesor.

Pe partea de comunicații și porturi are WLAN, LAN, bluetooth, o ieșire audio, trei USBuri 2.0, un USB 3.0, microfon și HDMI. La capitolul multimedia vine cu cele mai bune dotări și aici mă refer la unitate Blu-Ray, cameră web HD, card reader și difuzoare cu THX TruStudio.

Alte caracteristici ale acestui laptop Asus sunt următoarele: tastatură numerică, două harduri de 750 GB, tastatură iluminată de tip clichet, greutate de peste 4 kilograme şi acumulator de 8 celule cu autonomie de circa 6 ore. Ca oricare alt laptop premium şi acesta vine cu sistem de operare licenţiat numit Windows 7.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: carcasă robustă, sistem de răcire foarte bun, performanțe în jocuri peste așteptări la rezoluție Full HD, tastatură iluminată, există chiar și alternative la acesta și prețul acceptabil.

Minusuri: nu are SSH-uri.

Concluzie

Acest Asus G74SX-91268Z e recomandarea mea pentru cei care au un buget mare și ar dori să facă o achiziție inteligentă.

5 comentarii la „Asus G74SX-91268Z”

  1. SSH-ul e un hibrid între hdd și SSD. Acest tip de hard are performanțe asemănătoare SSD-urilor și e întâlnit în general la ASUS.

  2. Eu am cumparat acest laptop G74SX-91268Z acuma 2 saptamani la acest pret 7.700 lei , sunt foarte multumit de el 16 gb rram placa video bunicica 3D ecran de 17 inch 1.5 tb ce sa mai zic Mafia 2 , Gta 4 si Battlefield 3 la max :X

Lasă un comentariu