Asus G74SX-91268Z

Dacă aveţi un buget foarte bun pentru a achiziţiona un model de elită atunci cu siguranţă vreţi să faceţi alegerea corectă. recomandarea mea e un laptop Asus G74SX-91268Z LED 3D deoarece are cel mai puternic Core i7 pentru laptopuri, 16 GB de RAM şi o placă video pe 128 biţi şi cu o memorie video de 3 giga. Chiar dacă nu are SSH-uri, vine cu două harduri mari şi performante de tip SATA. Spre deosebire de modelul G74SX-TZ279D, acesta aduce o unitate Blu-Ray şi câteva caracteristici mai bune dar hardurile rămân aceleaşi. Dacă sunteţi în căutarea unui model cu SSH-uri alegeţi G74SX-TZ064V sau un model de 15. Chiar dacă acestea nu sunt prea portabile, performanţele sunt asigurate şi de sistemul de răcire foarte avansat. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Evacuarea

Specificații tehnice

Procesorul e unul Core i7 și mai precis e vorba de un Sandy Bridge model 2670QM de 2.2 GHz cu cache de 6 MB. Ecranul de 17.1 inci e unul foarte generos care promite o calitate superioară a imaginii în special datorită rezoluției 1080p și a tehnologiei LED. O altă caracteristici a acestuia e protecția Anti-Glare care e bine venită având în vedere că aceasta împiedică ca lumina să se reflecte. Memoria RAM de 1333 MHz nu mai poate fi mărită deoarece 16GB e limita la toate laptopurile dar și la acesta. Spațiul de stocare a hardurilor e de 1.5 TB și sunt modele de 7200 RPM. Modelul de placă video dedicată e GTX 560M care e de 3 giga și poate fi folosit ori de câte ori vă jucați iar în rest poate fi folosită cea din procesor.

Pe partea de comunicații și porturi are WLAN, LAN, bluetooth, o ieșire audio, trei USBuri 2.0, un USB 3.0, microfon și HDMI. La capitolul multimedia vine cu cele mai bune dotări și aici mă refer la unitate Blu-Ray, cameră web HD, card reader și difuzoare cu THX TruStudio.

Alte caracteristici ale acestui laptop Asus sunt următoarele: tastatură numerică, două harduri de 750 GB, tastatură iluminată de tip clichet, greutate de peste 4 kilograme şi acumulator de 8 celule cu autonomie de circa 6 ore. Ca oricare alt laptop premium şi acesta vine cu sistem de operare licenţiat numit Windows 7.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: carcasă robustă, sistem de răcire foarte bun, performanțe în jocuri peste așteptări la rezoluție Full HD, tastatură iluminată, există chiar și alternative la acesta și prețul acceptabil.

Minusuri: nu are SSH-uri.

Concluzie

Acest Asus G74SX-91268Z e recomandarea mea pentru cei care au un buget mare și ar dori să facă o achiziție inteligentă.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Asus G74SX-91268Z”

  1. SSH-ul e un hibrid între hdd și SSD. Acest tip de hard are performanțe asemănătoare SSD-urilor și e întâlnit în general la ASUS.

  2. Eu am cumparat acest laptop G74SX-91268Z acuma 2 saptamani la acest pret 7.700 lei , sunt foarte multumit de el 16 gb rram placa video bunicica 3D ecran de 17 inch 1.5 tb ce sa mai zic Mafia 2 , Gta 4 si Battlefield 3 la max :X

Comentariile sunt închise.