Asus G73SW-TZ122V

Un laptop dedicat gamerilor este acest laptop Asus G73SW-TZ122V care are cele mai bune tehnologii de pe piață și ar putea fi cea mai inteligentă alternativă la un Alienware deoarece este mult mai ieftin. Se află printre cele mai bune RoG-uri (Republic of Gamers). Design-ul este unul unic, de parcă ar un tanc cu armură stealth. Oricum arată mult mai bine decât un Alienware, chiar și tastatura este mai bine realizată, același lucru pot spune și despre iluminarea ei. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis

Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul este un Intel Core i7 model 2630QM care are tehnologie 32 nm, frecvență de 2 GHz și cache de circa 6 MB. Display-ul ColorShine Full HD are o diagonală de 17,3 inci la o rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli și este un LCD cu tehnologie LED. MEmoria RAM DDR3 are o capacitate de 8 giga dispusă pe două dintre cele 4 sloturi și are o frecvență de 1333 MHz.

Hard disk-ul are o capacitate de 1 TB la o viteză de 7200 rotați pe minut și este unul de tip SSH. Placa video dedicată nVIDIA GeForce GTX 460M are o memorie video de 1,5 giga pe 192 biți. Cu aceasta puteți juca absolut toate jocurile la detalii maxime și rezoluție Full HD. Mai are și o placă video integrată care vine cu procesorul care menține laptopul foarte rece și poate fi utilizată atunci când vreți să vă uitați la un film, dar pentru cele Blu-Ray ar fi mai indicată placa dedicată.

Pe partea de multimedia vine cu unitate Blu-Ray, difuzoare stereo cu subwoofer, cameră web de 2.0 MP, cititor de carduri, tehnologie EAX Advanced HD 5.0 și THX TruStudio. La capitolele porturi și conectivitate Asus G73SW-TZ122V are rețea RJ-45, un USB 3.0, port HDMI, 3 USB-uri 2.0, ieșire audio, bluetooth și Wi-Fi. Autonomia bateriei de 8 celule este undeva la 4-5 ore în condiții normale (gaming).

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomie foarte bună datorită bateriei de 8 celule, două harduri de tip SSH (Solid State Hybrid), tastatură numerică, cântărește doar 3,8 kilograme și are sistem de operare Windows Home Premium pe 64 de biți.

Ca minusuri: nu oricine își poate permite un asemenea OZN, păcat că nu există variante mai ieftine între 2.000 și 3.000 de lei.

Concluzie

Acest laptop Asus G73SW-TZ122V se adresează gamerilor cu bani, dar nu neaparat pentru că mai există opțiunea de achiziție prin rate fixe fără dobândă.

Te-ar mai putea interesa