Asus G56JR-CN169D, laptop de gaming

Noua generație RoG din care face parte Asus G56JR-CN169D oferă subwoofer extern, iluminare pe roșu, logo iluminat, finisaj metalic, Thunderbolt etc. Cu alte cuvinte, aduce multe îmbunătățiri care fac ca acest laptop să fie unul ideal pentru jocuri. Chiar dacă nu are SSD, hardul său m se pare destul de performant. Arată bine și parcă se tinde spre laptopurile de la Toshiba dar mai sunt și alte branduri cunoscute. Poate reda jocuri la detalii maxime însă există jocuri mai noi care poate nu vor rula chiar la detalii maxime. Se poate observa că nu e cel mai mare laptop din seria Republic of Gamers, ci e unul de 15 inci (evident din nume). E vorba de o generație nouă de aceea sunt și acele schimbări.

Prețul său mi se pare piperat dar nu și pentru un gamer, deoarece nu sunt multe astfel de laptopuri pe piață. Ceva . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptop
Laptop

Procesorul Intel i7-4700HQ de 2.4GHz e unul din noua generație și care chiar dacă aduce o placă video Intel, mai bine folosiți cea dedicată. Mă refer la GTX 760M care e mult superioară altor plăci video și acestea diferă puțin față de cele care sunt prezente pe desktopuri. Sunt mai puțin performante dacă discutăm de același buget și au un consum mic care e important deoarece e un gadget pe baterie. Mai există varianta să-l conectați la priză care e cea mai recomandată pentru laptopurile multimedia sau de gaming.

Spre deosebire de generațiile precedente acesta are o baterie de 6 celule și nu de 8 celule. Ecranul de 15 inci nu e ca și la restul: imagine 1080p, protecție anti-glare și altele. Restul configurației e cu 16 GB RAM, hard e 750 GB și Intel HD 4600. Pe lângă difuzoarele stereo are și un subwoofer extern ca și la seria N. Nu e un model cu Blu-ray dar nici nu prea îi văd rostul deoarece e demodat imprimarea discurilor (cam totul e online).

Plusuri: toate acelea caracteristici menționate mai sus, tastatura iluminară (e roșie și intesitatea luminii poate fi reglată), ecran splendid etc.
Minusuri: nu are o autonomie de lucru mare.

Asus G56JR-CN169D e mai ieftin decât altele deoarece are FreeDOS și dotări ceva mai slabe (fără BluRay, SSD sau 3D).

Te-ar mai putea interesa