Asus G56JR-CN168D, laptop RoG 15 inci

Asus G56JR-CN168D e un nou RoG și a apărut pe piața din România de curând (pe la începutul lui 2014). Lucrurile care te-ar atrage în a-l cumpăra sunt ecranul foarte clar (mulțumită rezoluției Full HD), procesorul rapid i7-4700HQ și placa GTX 760M. Componentele acestea te vor ajuta să rulezi orice joc fără vreo sacadare.

Laptopuri precum acesta sunt speciale pentru jocuri și de aceea portabilitatea nu e punctul lor forte. Dar, față de alte modele RoG din generațiile anterioare acesta are o greutate de 2,7 kilograme și o bateria cu 6 celule.

Modelul acesta de G56JR are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care se descurcă foarte bine la orice tip de sarcină. Dacă ai banii atunci nu trebuie să faci niciun compromis deoarece acest model chiar e făcut pentru gaming (de la performanțe și până la răcire).

Laptop
Laptop

Pe partea de specificații acest laptop stă foarte bine deoarece are 8GB memorie RAM (Asus G56JR-CN169D are dublu memorie), iar procesorul cu 4 nuclee e un model i7-4700HQ cu cip grafic incorporat. Nu e nevoei de cipul Intel HD din procesor deoarece acest desktop replacement are placă video Nvidia GeForce GTX 760M care se descurcă excelent în orice joc.

Lucrurile care mie îmi plac la acest model sunt aspectul, că vine cu componente de top și că nu e greu (cele 2.7 kilograme nu sunt o greutate exagerată).
Din păcate nu are wireless Gigabit, dar nu aș putea spune că acest lucru mi-ar fi fost util la ceva atâta timp cât are Gigabit Ethernet. Poate că nu ar fi stricat să aibă SSD, dar fiind foarte rapid nu știu dacă SSD-ul ar fi avut vreun impact asupra lui. Nu ar fi stricat dacă ar fi avut un ecran cu rezoluție mai mare, adică Retina, dar nu știu cât de mult ne-ar fi ajutat.

Concluzia mea legată de acest laptop e că merită dacă vrei ceva cu aspect deosebit și cu performanțe extreme în jocuri. Pentru a-ți face o părere despre cum arată îți recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa