Asus G56JK-DM156D, laptop pentru jocuri

Laptopul Asus G56JK-DM156D face parte din cea mai nouă și bună serie de gaming de la acest brand. Poate că nu vă place că e prea scump, atunci optați pentru o serie multimedia iar plac video e una ceva mai cunoscută. Un laptop multimedia poate costa pe jumătate, dar și performanțele și dotările sunt inferioare. Depinde de voi sau de buget, care va fi următoarea alegere. Jos am pus o poză cu acesta, iar dacă vreți să vă faceți o idee mai bună am pus un clip la final cu un model similar.

Ca și alternative, veți găsi destul de multe laptopuri ținând cont că acesta nu e un laptop prea ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptop
Laptop

Procesorul Core i7-4710HQ nu e un model consum foarte redus dar și așa seria Haswell e mai eficientă decât restul. Placa video e una Intel HD 4600 dar cu o placă video GTX 850M, chiar nu văd de cea ți mai folosi cea integrată. E adevărat că cea integrată are un consum redus dar nu o recomand pentru gaming. Bineînțeles, ecranul e corespunzător adică are o imagine FullHD. Are multe dotări și o mare parte dintre ele se regăsesc la multe alte laptopuri.

Carcasa e mai ușoară și pentru că e realizată din aluminiu, iar din lateral se poate observa că e destul de subțire. Tastatura iluminată poate reduce din autonomia laptopului, deci o recomand să o folosiți doar când e nevoie. Oricum, e un laptop pentru casă, deci mai mult ca sigur îl veți ține conectat la priză.

Plusuri: destul de portabil comparativ cu seriile precedente, performanțe mari, design elegant, tastatură iluminată și sistem de răcire bun.
Minusuri: nu are Windows 8.1 instalat.

Asus G56JK-DM156D e ieftin pentru că are doar FreeDOS și spre deosebire de seriile anterioare, acesta are o baterie de 6 celule și o construcție mai compactă. Astfel că acest laptop are doar 2.7 kg (cât un laptop mai vechi). Noile componente sunt tot mai eficiente, astfel că nu mai consumă atâtea resurse. Peste câțiva ani, se va ajunge la ultrabookuri cu performanțe destul de mari.

Te-ar mai putea interesa