Asus G55VW-S1202D

Laptopul Asus G55VW-S1202D e cel mai nou din seria Republic of Gamers G55, adică de 15 inci. Pot spune că acesta e o investiție bună pentru circa 2-3 ani deoarece are cel mai nou i7, 32GB, GTX 660, SSD+SATA etc. Chiar dacă costă unul de 17 inci, merită fiecare bănuț și nu cred că are rost să alegeți un Alienware. Design-ul e plăcut ca la predecesoarele sale, iar tastatura iluminată e destul de folositoare. Mie îmi plac mai mult cele iluminate pe alb, adică nu color. Bineînțeles ecranul e unul ideal având o rezoluție 1080p, iar configurația vă permite să jucați jocuri la detalii mari. G55VW-S1202D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Mai de aproape

Specificații tehnice

Procesorul Core i7-3630QM de 2.4 GHz e suficient de bun pentru un ecran FullHD ca acesta. Nu sunt multe laptopuri cu ecrane FullHD și de 15.6 inci. Însă dacă întâmpinați dificultăți, atunci alegeți o rezoluție mai mică. Eu vă recomand să conectați fie un monitor fie un TV la HDMIul laptopului deoarece imaginea iasă mai bine în evidență. Toate cele 4 sloturi de memorie sunt ocupate cu câte o plăcuță de 8GB la 1600MHz.

Are două medii de stocare: SATA de 750GB și un SSD de 128GB. Având în vedere că are FreeDOS, sistemul de operare și aplicațiile (inclusiv jocurile) pot fi instalate pe SSD. Iar pe hdd puteți stoca filmele, melodiile și alte fișiere media. Pot spune că GTX 660M se descurcă decent în jocuri și chiar și cu noile apariții.

Pe partea de multimedia aduce în plus față de alte laptopuri: subwoofer, cameră web HD, tehnologie Sonic Master, patru USBuri 3.0, bluetooth și o baterie de 8 celule. Chiar dacă are 8 celule, autonomia e tipică jocurilor de gaming deoarece configurația consumă destul de mult. Având în vedere design-ul robust, să nu vă mirați că are o greutate de 3.7 kg.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecranul mat oferă o calitate video superioară – 1080p, memoria RAM e suficientă și pentru viitoarele jocuri,

Minusuri: destul de scump.

Concluzie

Asus G55VW-S1202D e un laptop care e ideal pentru orice gamer și spre deosebire de un PC, poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor sale și nu mai sunt atâtea cabluri inutile prin jur. Alături de acesta vă recomand Windows 7, un router și un mouse de gaming (dacă se poate să fie tot Asus). Jos am pus un clip cu despachetarea unui model asemănător:

Te-ar mai putea interesa