Asus G55VW-S1025D

Acest laptop Asus G55VW-S1025D e unul dintre cele mai noi modele oferite de acest producător și se adresează doar gamerilor. De aceea e și un Republic of Gamers. Design-ul său nu a suferit prea multe modificări estetice însă configurația e una foarte bună: procesor IvyBridge, placă grafică GeForce GTX 660M, 8GB de RAM (poate fi extinsă la 16GB) și SSH. Deci e o configurație decentă însă prețul nu e chiar așa de mic încât orice gamer să își poate permită acest laptop. Îmi place tare mult că s-a optat pentru o suprafață gri în jurul tastelor iar butoanele direcționale nu sunt înghesuite ca la notebookurile obișnuite. G55VW-S1025D are un preț bun Vezi prețul special de azi » și e ceva mai mic decât al lui IX099V care e mai puternic.

Poze

Din față
Mai de aproape

Specificații tehnice

Procesorul acestui Asus G55 e unul Core i7 model 3610QM care are o frecvență de 2.3 GHz și un cache de 6MB. Alături de acesta e și placa video Intel HD Graphics 4000 care vă ajută să obțineți o autonomie mai mare, dar și așa ar fi indicat să-l folosiți conectat la priză pentru performanțe constante. Ecranul său e unul Full HD chiar dacă e de 15.6 inci și e unul lucios pentru culori mai vii. Spre deosebire de alte laptopuri, acest Asus G55VW-S1025D are 4 sloturi pentru memoria RAM din care doar 2 sunt ocupate cu 8GB de RAM.

HDD-ul de 750GB e unul SSH și cu siguranță nu mai aveți nevoie de un SSD, însă la modelele de 17 inci puteți instala două harduri. Placa video GTX 660M e suficientă chiar dacă e pe 128 de biți deoarece vine cu tehnologii mai noi și are 2GB de memorie video. Alte dotări importante ar fi: unitate DVD RW; card readerul, difuzoarele incorporate cu subwoofer, cameră HD, tehnologie audio SonicMaster, mini DisplayPort, HDMI, LAN, VGA, WLAN, bluetooth etc.

Pentru un astfel de laptop o baterie de 8 celule e numai bună și oferă o autonomie comparabilă cu cea a unui laptop obișnuit, dar performanțele sunt mult mai mari. Tastura e și e una iluminată însă nu e ca și la modelele Alienware.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design modern, configurație nouă, USB-uri 3.0, sunet foarte clar, hard de tip SSH, posibilitate de upgrade a memoriei RAM la 16GB etc.

Minusuri: prețul.

Concluzie

Acest Asus G55VW-S1025D e recomandarea mea pentru cei care au un buget mai mult decât generos și doresc un laptop cu care să-și impresioneze prietenii. Am pus un clip cu despachetarea sa și se pot observa chiar și performanțele sale:

3 comentarii la „Asus G55VW-S1025D”

  1. Asus G55VW nu are ecran 3D, ci pentru a vedea 3D trebuie să vă folosiți de ochelarii cu care vine (doar modelul de top – Asus G55VW-IX099V vine cu ochelari 3D și are chiar și SSD).

  2. Am şi eu câteva nelămuriri
    1. Ce fel de ochelari îmi trebuie mai exact? +(alternative ochelari compatibile)?
    2. Dacă ecranul laptop-ului nu e 3D, se poate vedea/juca filme/jocuri chiar şi aşa sau trebuie conectat neapărat la un LCD 3D?

    Mulţumesc!

Lasă un comentariu