Asus G53JW-SX268D

Dacă sunteţi în căutarea unui Republic of Gamers ieftin, atunci ar trebui să căutaţi unul din seria veche care vine cu procesoare gen Core i5-480M, cum e acest laptop Asus G53JW-SX268D. Diferenţele de performanţă dintre actualele şi vechile modele sunt destul de mici şi o alegere inteligentă ar fi acesta. Însă dacă aveţi un buget mai mare şi doriţi unul cu un SSH mai mare şi Core i7 din a doua generaţie atunci ar trebui să mergeţi pe un G53SX-S1136V. Deci diferenţe din punct de vedere estetic nu există doar din punct de vedere al configuraţie. Acesta vine cu modelul de placă video GTX 460M cu care puteţi juca jocuri fără probleme. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul Intel Core i5 480M de 2.6 GHz care are un cache de 3 MB şi o placă video Intel HD Graphics. Ecranul LCD LED e de 15.6 inci şi are o rezoluţie HD+. Memoria RAM de tip 1066 MHz DDR3 are o capacitate de 4 GB şi poate fi extinsă la 8 GB dacă vreţi mai multă performanţă. Are un hard disk SSH de 500 GB care e destul de bun având o viteză de transfer şi un timp de acces foarte bune (performanţele sale fiind undeva între unul SATA şi unul SSD). Placa video NVIDIA GTX 460M vine o memorie video de 1.5 GB şi e un model clasa 1 deci pe 192 de biţi. Deci lista de jocuri pe care le puteţi juca la detalii maxime, e destul de mare. La modele noi veţi vedea doar modelul GTX 560M care are câteva specificaţii mai bune.

Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii vine cu unitate DVD, difuzoare cu EAX Advanced HD 5.0, cititor de carduri, cameră web 2.0, LAN, un USB 3.0, HDMI, microfon, trei USBuri 2.0, ieşire audio, bluetooth şi WLAN. Deci vine cu toate dotările necesare şi care le găsim şi la modelele mai noi.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: autonomie mare de până la 9 ore (baterie de 8 celule), Free DOS, SSH, USB 3.0, difuzoare foarte bune şi configuraţie decentă pentru a juca jocuri Full HD (televizor) dar şi HD+.

Minusuri: ecranul nu are rezoluţie 1080p sau 900p şi e destul de greu.

Concluzie

Acest Asus G53JW-SX268D nu e un model nou după cum am precizat şi sus, dar care poate fi ideal pentru cei care-şi doresc unul şi nu ar da prea mulţi bani deoarece o configuraţie ca la acesta e destul de bună.

Te-ar mai putea interesa