Asus G46VW-W3062D

Asus G46VW-W3062D e un laptop mic din categoria RoG și e mic deoarece are un ecran cu diagonală de 14 inci. Vine cu procesor i7-3630QM, iar dacă te interesează ceva mai ieftin  echivalent cu i5 atunci ar trebui să iei în considerare un Asus G46VW-W3060D. Modelul cu i7 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și alte componente de top sunt memoria RAM de 8GB și placa video GeForce GTX 660M care e una foarte capabilă din moment ce are 128 biți.

Poze

Pe partea vizuală nu se poate comenta absolut nimic deoarece arată foarte bine. Chiar dacă e un laptop special pentru jocuri trebuie știut că greutatea sa e foarte mică fiind de 2,5 kilograme și de aceea eu zic că portabilitatea lui e foarte bună. Această portabilitate e ajustată de bateria cu 6 celule.

Deschis
Capacul

Specificaţii tehnice

Având procesor i7, 8GB memorie RAM și cipul GTX 660M o să vă puteți bucura de cele mia noi jocuri la calitate Full HD chiar dacă ecranul e doar HD+. Și asta e așa deoarece având porturi VGA, HDMI și Display Port o să puteți conecta orice ecran extern la el. Legat de ecran mai trebuie spus că e unul care nu te orbește fiind anti-glare.
Din păcate nu are tastatură numerică, dar tastatura e iluminată precum la restul modelelor de gaming și asta e o caracteristică foarte utilă deoarece noaptea o să puteți vedea mai bine butoanele.

Păreri pro şi contra

Pro: HDD-ul e rapid având 7200 rotații pe minut, dar tot nu e SSD; procesorul e unul de ultimă generație; autonomia e bună deoarece bateria are multe celule, iar  tehnologia Optimus cred că-și va face bine datoria și în cazul acestui notebook; dispune de foarte multe porturi utile pentru a conecta orice tip de monitor.
Contra: ecranul nu e Full HD și laptopul nu dispune de SSD. Poate că și lipsa sistemului de operare ar putea fi considerat ca fiind un minus.

Concluzie

Prețul mi se pare mai mult decât ok pentru o sculă de gaming, însă era interesant dacă venea cu Windows. Adevărul e că fără Win e mai ieftin cu 400 lei, dar la un așa laptop nu te mai uiți la bani. Dacă vrei să-ți faci o părere despre cum arată atunci îți recomand preview-ul de alături care e unul foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa