Asus G46VW-W3060D

Cel mai compact model Republic Of Gamers e cel de 14 inci iar un astfel de model mai ieftine e laptopul Asus G46VW-W3060D. Se observă că face parte din noua seria GX6 dar care nu arată cu mult mai diferit față de anterioara. Configurația sa e pe măsura prețului iar sistemul de răcire e același ca și la restul RoG-urilor. Chiar dacă 14 inci vi se pare puți, nu e mare diferență între acesta și G55. Puteți să vă jucați la fel de bine aceleași jocuri. La un așa ecran, rezoluția e cea HD+ iar lipsa tastaturii numerice nu e un minus după cum se vede în poze. Deoarece e vorba de o tastatură cu taste depărate și și iluminate. G46VW-W3060D are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
Capacul

Specificații tehnice

Procesorul Core i5-3210M poate fi o alegere bună dar există o variantă performantă cu i7. Dacă vă place să jucați jocuri la detalii maxime, cel cu i7 e alegerea mai bună. Ecranul de 14 inci e unul HD LCD LED cu protecție anti-reflexie care e ok pentru filme și jocuri. Puteți să-puneți până la 16GB de RAM dar la o frecvență de 1600MHz, nu cred că veți avea nevoie de mai mult de 8GB.

Hardul său poate fi înlocuit cu un SSD în caz că nu vă interesează spațiul de stocare, ci doar timpul de acces sau viteza de pornire a aplicaților. Placa video  NVIDIA modelul GTX 660M de 2GB e una ideală pentru platformele mobile și pentru jocurile actuale. Dotările sale speciale sunt cameră web de 2MP, tehnologia SonicMaster Lite, trei USBuri 3.0, tastatură iluminată, mini DisplayPort, baterie Li-Po etc. Având în vedere că nu vine cu unitate optică, instalarea sistemului de operare se poate face prin intermediul memoriei USB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e cel mai mic RoG, performanțe mari pentru un laptop de 14 inci, e o alternativă ieftină la un Alienware 14x și arată foarte bine.

Minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Acest Asus G46VW-W3060D poate fi următoarea voastră alegere în caz că nu aveți alte preferințe. Spun asta deoarece există laptopuri mai ieftine, însă cel mai ieftin cu GTX 660M  e acesta și modelul cu i7. Deci acela ar fi o alternativă bună la acesta în caz că vreți portabilitate. Un astfel de G46 are o greutate de numai 2.5 kilograme față de cele 3.8 kg ale modelului de 15 inci. Jos puteți viziona clipul postat de mine în caz că vreți să vedeți cum arată de mai aproape:

Lasă un comentariu