Asus G10AC, sistem desktop gaming

Pentru cei interesați de un desktop Asus RoG le recomand G10 care e ceva mai special spre deosebire de alte desktopuri. Modelul G10 vine și cu power bank în unele configurații, însă G10ac are unitate optică în locul acelui încărcător portabil.
Eu aș recomanda un astfel de calculator cuiva care are nevoie de un PC puternic pentru jocuri ori diferite sarcini multimedia. Puterea e datorată în mare parte procesorului quad core i5-4430 și plăcii video GTX 650. Nu prea înțeleg de ce nu i-au montat SSD, însă e bine că hardul e unul e SATA 3.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi → ok. Pe acești bani noi primind un aparat care e realizat de specialiști din cele mai bune componente așa încât tu să beneficiezi de performanță și stabilitate.
Dacă vă interesează aspectul atunci din imaginea de alături puteți vedea mai multe detalii vizuale. Partea de porturi și unitate optică poate fi acoperită de acea parte glisantă.

Calculatorul
Calculatorul

La capitolul detalii acest calculator poate fi se poate lăuda cu procesorul i5, placa video GTX și cei 4GB memorie RAM. Aceste lucruri fac ca jocurile să ruleze fără sacadări. Pe partea de stocare vine cu un hard de 1TB care e foarte încăpător, însă în era cloud-ului nu știu cât de utilă e o capacitate așa de mare de stocare. M-aș fi bucurat mai mult dacă ar fi avut un SSD cu o capacitate de undeva la 240 de giga.

Atuurile acestui PC sunt aspectul, perifericele incluse (are mouse și tastatură incluse în pachet, dar nu e vorba despre orice fel, ci de gaming), stabilitatea și performanța.
Minusurile sunt lipsa sistemului de operare, a unității Blu-ray și a unui Solid State. (Dacă nu știți ce SO să instalați atunci vă recomand să mergeți pe varianta Windows 8.1).

Deci, dacă ești în căutarea unui desktop mai unic atunci poți opta pentru acest Republic of Gamers. În momentul de față nu trebuie să-i faci vreun upgrade (poate doar la Solid State), dar poate că peste un an sau doi o să vrei să îi pui procesor i7 și de aceea trebuie știut că se poate face upgrade… însă depinde ce fel de generație de procesor o să alegi deoarece placa de bază suportă doar Haswell.

Lasă un comentariu