Asus FX705GM-EW019, laptop mic de 17 inci

Laptopul Asus FX705GM-EW019 face parte din noua generație și e o alternativă la cele de 15 inci numite FX505. Arată ca un model ROG doar că are un design diferit și greutatea nu e foarte mică ca la seriile multimedia. Această serie poate rula destul de multe jocuri pentru că sunt prezente componente avansate și sistemul de răcire se descurcă bine. Eu aș alege și un cooling stand pentru acesta deoarece veți reduce temperaturile interioare, astfel vor crește și performanțele.

Chiar și pe laptopurile de 17 inci a ajuns ecranul cu ramă îngustă, astfel că laptopul e mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul unui laptop e următorul: procesor Intel Core i7 cu 6 nuclee, memorie RAM de 8GB, placă video GeForce GTX 1060, hard disc și SSD. SSD-ul e foarte important pentru că sistemul de operare va porni mai rapid, dar și aplicațiile vor rula instant. Hardul e perfect dacă sunteți un utilizator care îi place să stocheze multe date.

Placa video e foarte bună pentru o mulțime de titluri recent lansate și poate că nu vreți să le jucați la detalii maxime, ci doar vă doriți cât mai multe fps-uri pentru o experiență plăcută. Unele serii de gaming oferă o carcasă metalică, însă nu cred că vă interesează acest aspect, ci mai degrabă performanțele sale.

Păreri pro și contra

Sunt aceleași componente ca și pe serii mai scumpe, doar că de această dată avem un ecran generos pe care puteți viziona filme sau chiar să lucrați. Laptopurile de gaming pot fi folosite de orice utilizator pentru că au performanțe ridicate și dotări bune. Calitatea audio e una impresionantă și dacă vreți o experiență mai plăcută, vă recomand o pereche de căști de gaming. Conectivitatea e foarte bună la astfel de laptopuri, iar aici mă refer la WiFi ac 2×2, bluetooth 5.0 și porturile USB 3.1.

Laptopul Asus FX705GM-EW019 arată foarte bune și tastatura e una deosebită, pentru că e organizată și iluminată. Tastele cu săgeți sunt ieșite în afară pentru a nu apăsa accidental cele din jur, dar și cele WASD sunt bine evidențiate.

Te-ar mai putea interesa