Asus FX705GD, laptop cu hard hibrid

Acest model Asus FX705GD e o alegere bună dacă vă gândiți să jucați jocuri pe un laptop și nu vă mai interesează un desktop pentru că vreți un gadget portabil. Cel de jos e o variantă accesibilă pentru că are o placă video nu foarte performantă, însă care poate rula multe jocuri la detalii modeste. Laptopurile de 17 inci sunt ceva mai scumpe decât cele de 15 inci pentru că oferă o imagine mai mare și vă puteți uita la filme pe ele cum o făceați pe PC.

Laptopul arată foarte bine și nici nu ocupă mult spațiu pe birou datorită noului design, adică raportul ecran carcasă e mai mare, însă e loc de mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E prezent cel mai performant procesor pentru gaming deoarece jocurile au nevoie de procesoare cât mai avansate, dar și restul componentelor sunt foarte importante. Dacă nu știți despre care e vorba, ei bine, e Core i7-8750H care are o placă video integrată interesantă, însă pentru gaming e nevoie de una ca GTX 1050. Aceasta nu se apropie ca și performanțe de un GTX 1060, însă depinde și ce jocuri veți încerca pentru cerințele hardware sunt diferite de la un titlu la altul.

Nu cred că ar avea sens un SSD, pentru că are un mediu de stocare hibrid cu performanțe ridicate.

Păreri pro și contra

Arată la fel de bine ca un laptop ROG, doar că la acesta avem un logo diferit și îl puteți în partea dreaptă jos. Avem cele mai populare porturi și sunt diversificate pentru a putea conecta orice periferic ori gadget la el. Ecranul acesta oferă cea mai bună calitate pentru că discutăm de un IPS mare cu rezoluție FullHD. Răcirea se face prin spate ca la oricare alt model nou iar aerul e tras din partea de jos, astfel că poate ar fi ideal un cooling stand. Performanțele sunt ceva mai bune cu o răcire suplimentară, însă puteți lua în calcul și un laptop ROG.

Asus FX705GD-EW090 e doar unul dintre numeroasele soluții de gaming oferite de acest brand, iar dacă vreți ceva mai performant ori mai ieftine, Asus s-a gândit la voi.

Te-ar mai putea interesa