Asus FX705GD-EW141, laptop TUF de 17 inci cu i7-8750H

Dacă sunteți interesați de un laptop de jocuri atunci cel mai bun ar fi un model ASUS TUF FX705GD-EW141 deoarece are ecran de 17 inci, rezoluție 1080p și procesor i7 six core. E un laptop care poate fi utilizat la sarcini multimedia precum și ca workstation deoarece are ecran IPS și componentele oferă toată puterea de care aveți nevoie.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are tastatură iluminată (mai multe culori sunt disponibile la un moment dat, adică e RGB).


Pro

Modelul acesta e unul care vine cu un ecran superb deoarece e unul de 17,3 inci cu rezoluție FHD și panel IPS. Acest panel e piesa de rezistență a ecranului deoarece oferă unghiuri de vizualizare foarte bune și culori superbe comparativ cu alte paneluri (TN, de exemplu). Comparativ cu alte laptopuri FX acesta are NanoEdge, adică rama e una foarte subțire, și din această cauză nu e cu mult mai mare decât un laptop de 15 inci.
Portabilitatea acestui model e excelentă cu o greutate de 2,6 kilograme și cu o baterie care ține până la 4-5 ore.
E un laptop foarte fiabil deoarece are îndeplinește standarde militare privind durabilitatea.
Standard are 16GB memorie RAM, dar se pot pune până la 32GB memorie. Iar, în privința stocării acesta are un hard de 1TB de tip SSHD.
Placa video e una de generație nouă, adică o GTX 1050 cu 4GB memorie RAM.
În privința porturilor totul e ok deoarece vorbim despre LAN Gigabit, wireless ac, 3 porturi USB și HDMI.

Contra

Era interesant dacă era disponibilă o variantă cu procesor AMD Ryzen deoarece aceste procesoare au mai multe nuclee.

Concluzie

Laptopul FX705GD-EW141 face parte din seria X705 care e una nouă și cu componente noi. Internetul va funcționa fără reproșuri deoarece pe wireless pot fi atinse viteze de până la 1,7 Gbps.
În cazul în care sunteți de părere că 16GB sunt prea mulți atunci există și un model cu 8GB.

Te-ar mai putea interesa