Asus FX553VE-DM323, laptop de gaming negru

Laptopul Asus FX553VE-DM323 e una dintre cele mai accesibile laptopuri de gaming, dar respectă minimul de cerințe hardware. Cu alte cuvinte, puteți rula orice joc la detalii mici sau medii, dar aceasta depinde de setările care vă interesează și de rezoluția aleasă. Arată ca și un laptop RoG Strix doar că nu face parte din acea serie, se poate observa că nu are logo-ul special pe capac. Sincer, nu știu cât de mult v-ar interesa acel aspect cât timp și așa nu vă veți uita la capacul laptopului.

Nu oricine își permite un așa laptop pentru că nu se adresează oricui. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Toți mai mulți utilizatori trec pe platformele mobile, deoarece desktopurile sunt scumpe, ocupă spațiu, necesită periferice (tastatură, mouse) și sunt o mulțime de cabluri. Chiar și un laptop are nevoie de un mouse și pentru gaming, recomand pe cele cu fir și cu DPI reglabil.

Componentele acestui laptop sunt următoarele: Core i5-7300HQ, 8GB DDR4, HDD cu capacitate mare și 7200RPM și GTX 1050Ti (e cu 25% mai performantă decât varianta simplă). Îmi plac și laptopuri cu SSD, dar la un model de jocuri e nevoie și de un spațiu pentru a stoca diverse date (kiturile de la jocuri). Merită să-l luați în calcul pentru că nu e foarte scump și e oferit de un brand popular.

Păreri pro și contra

Ca oricare alt laptop de gaming, acesta are o tastatură foarte bine iluminată (pe roșu), un ecran FullHD, un hard disc de 7200 RPM și componente peste medie (procesor HQ și placa video Ti). Are o construcție destul de solidă, de aceea greutatea sa e de 2.5 kg și cred că se putea renunța la unitate optică. Chiar dacă autonomia nu e un punct forte al unui laptop de gaming, veți aprecia performanțele sale.

Asus FX553VE-DM323 e mai accesibil decât alte laptopuri deoarece nu vine cu Windows 10 licențiat și nici nu aș instala alt software. Dacă poza de sus nu oferă suficiente detalii despre această nouă serie, puteți viziona o despachetare a unui laptop similar.

Te-ar mai putea interesa