Asus FX504GM, model cu i7-8750H și GTX 1060

Pentru pasionații de jocuri sau cei interesați de un desktop replacement recomand modelul Asus FX504GM. E un laptop dotat cu procesor i7 six core și cu cip grafic foarte capabil în sarcini grafice. Chiar dacă are componente puternice acest model nu are o greutate prea mare, fiind vorba despre 2,3 kg.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv bun din toate punctele de vedere. Aș putea spune că nu e bun, ci excelent. Din imaginea alăturată cred că vă puteți da seama că e vorba despre un laptop care are tastatura iluminată într-o singură culoare.

ASUS FX504GE E4062

Avantaje

Modelul Asus FX504GM-E4065 vine cu procesor i7-8750H care e un procesor six core al anului 2018. Spre deosebire de i7-7700HQ are performanțe sporite cu 25%. Variantele FX504GM-EN048 și FX504GM-EN259 oferă un ecran de 120Hz.
În jocuri acest procesor e ajutat de placa video cu memorie dedicată GTX 1060. Aceasta are memorie RAM 6GB GDDR5.
Memoria RAM a sistemului e de 8 giga, dar se pot adăuga până la 32GB, dispozitivul mai având un slot de RAM liber.
Pentru stocare are SSHD de 1TB. Eu zic că e o capacitate destul de bună pentru jocuri întrucât în ziua de azi jocurile au ajuns să aibă zeci de giga.
La capitolul conectivitate lucruri mai deosebite ar fi LAN Gigabit, wireless ac 2×2 și bluetooth 5.0.
Pentru un plus de ergonomie acest dispozitiv are tastatură iluminată, iar pentru ca aceasta să fie ușor de curățat e de tip chiclet.

Dezavantaje

Din păcate nu are unitate optică, dar are 3 porturi USB. În acest fel se pot instala rapid aplicațiile de care aveți nevoie.
Nu dispune de sistem de operare, dar se poate instala Windows 10 rapid de pe un stick USB.

Concluzii

Pentru cei interesați de un aparat care să arate bine și să facă față oricărei sarcini cred că acest model ar fi numai bun.
Despre brandul Asus trebuie știut că e unul asiatic de top. Din această cauză e în topul preferințelor celora care vor un PC nou.

Te-ar mai putea interesa