Asus FX504GE-EN077, laptop cu i5-8300H și GTX 1050 Ti

Asus FX504GE-EN077 e un laptop dotat cu procesor din seria 8, cip grafic GTX Titanium și o răcire imbatabilă. Este un dispozitiv foarte bun la gaming, dar poate fi utilizat și pe post de desktop replacement.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv care nu doar se prezintă bine, ci care are o construcție rigidă.


Avantaje

Ecranul modelului Asus FX504GE-EN077 e unul de 15 inci cu rezoluție FHD, refresh la 120Hz și panel ok. Acest laptop va fi perfect pentru filme și jocuri deoarece timpul de răspuns va fi perfect indiferent de situație.
Procesorul din dotare e un i5 8300H cu 4 nuclee și e un procesor de gaming care vine să-l înlocuiască pe i5-7300HQ.
La capitolul conectivitate stă excelent întrucât vine cu LAN Gigabit, wireless ac 2×2, bluetooth 3.0 și 3 USB-uri printre altele.
Pe partea de memorie are 8GB memorie RAM și un hard de 1TB precum și SSD de 128GB. Recomandarea mea e ca sistemul de operare să se instaleze pe SSD.
Portabilitatea acestui laptop e una foarte bună deoarece vorbim despre o greutate de 2,3kg și o baterie care poate să țină maxim 3-4 ore… în funcție de ce faceți pe laptop.
Un alt avantaj ar fi cel că i se poate face upgrade în cazul în care doriți să aveți o capacitate mai mare ori mai mulți RAMi.
Răcirea laptopului se face cu două ventilatoare. La alte branduri am văzut că au super configurații, dar numai un ventilator, iar răcirea nu se face optim precum la acest FX504GE.

Dezavantaje

Tastatura e iluminată, dar într-o singură culoare. Nu e o tastatură iluminată RGB.
Panelul din dotare e unul TN, probabil din cauză că au vrut să facă timpul de răspuns cât mai mic.
Nu dispune de unitate optică, însă în acest fel avem o greutate mai redusă.

Concluzii

Dacă vă doriți un laptop care să poată face față oricărei sarcini atunci acest model ar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa