Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus FX504GE-E4139, model TUF cu GTX 1050 Ti 4GB

Laptopul Asus FX504GE-E4139 nu e ca și modelele multimedia ci are un procesor mult mai bun și o placă dedicată GTX 1050 Ti 4GB. Aceasta și varianta simplă sunt foarte populare pe o mulțime de laptopuri, doar că performanțele sunt constante pe variantele cu sisteme de răcire mai avansate – două coolere (răcire individuală pentru CPU și GPU). V-aș putea recomanda un model cu procesor i7 și placă video mai accesibilă în același preț, însă depinde și de jocurile care le veți juca. Unele se pot folosi mai mult de placa video și mai puțin de procesor.

Laptopul arată foarte bine la interior și exterior, iar dacă nu vă puteți permite un ROG, acesta e alternativa perfectă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Configurația laptopului din imagine e una impresionantă pentru că noul i5-8300H e ceva mai performant decât i7-7700HQ. Placa video integrată e irelevantă pentru că nu o veți folosi pentru jocuri, ci doar când vă doriți o autonomei mare sau vreți doar să navigați. Se comută automat pe cea dedicată când e nevoie mai multă performanță.

Aveți cele mai bune porturi pe acesta și nu cred că ați fi folosit DisplayPort, cum am văzut la anumite laptopuri.

Păreri pro și contra

Jocurile rulează la detalii nu foarte mari dar depinde și de ce titlu discutăm, însă nu aș reduce rezoluția. Îmi place combinația de negru cu roșu și tastatura poate fi iluminată pentru a putea lucra/juca pe el indiferent de condiții. Discutăm de un model avansat care impresionează și nici nu e nevoie de un monitor pentru că ecranul său e un IPS Full HD. Acesta e perfect pentru orice tip de activitate și imaginea e clară indiferent cum îl veți privi. Dacă nu sunteți mulțumiți de diagonală, portul HDMI devine util pentru că se poate conecta rapid un televizor.

Asus FX504GE-E4139 costă puțin pentru că are Free DOS care e un sistem de operare care trebuie înlocuit cu Windows 10 pentru că nu aveți ce face în el. Dacă aveți de gând să instalați un SSD M.2, atunci ar trebui să puneți software pe el pentru a porni mai rapid.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu