Asus FX504GE-E4062, laptop de gaming din seria TUF

Un nou laptop din seria TUF (The Ultimate Force) e Asus FX504GE-E4062. Acesta e un laptop de jocuri pentru cei cu un buget restrâns, dar care vor putere de calcul și ceva cu un aspect special. Poate fi utilizat și pe post de workstation ori desktop replacement deoarece procesorul e unul i7-8750H six core, iar sarcinile sunt accelerate de un SSD.

Modelul acesta de la Asus vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care se prezintă excelent din toate punctele de vedere.
Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată acest model. Are un design minimalist, iar tastatura e una iluminată.


Pentru

Modelul Asus FX504GE-E4062 e unul de top dotat cu procesor i7 8750H care vine cu 6 nuclee și e cu vreo 20-25 procente mai rapid decât i7 7700HQ. Acest procesor vă va oferi toată puterea de care aveți nevoie.
Ecranul e unul clar cu diagonală de 15,6 inci, rezoluție 1080p și panel IPS. Pentru ca imaginea să nu se reflecte acest ecran e unul dotat cu strat anti-glare.
Totul va rula fluent datorită memoriei RAM DDR4 în cantitate de 8GB și a SSD-ului. Procesorul e cea mai importată componentă dintr-un dispozitiv modern, dar memoria e și ea la fel de importantă.
Pentru ca jocurile să fie fluente acest model are o placă video GTX 1050 Ti cu 4GB memorie RAM (video tip GDDR5).
Greutatea acestui laptop e una de 2,3kg, iar bateria poată să țină și ore în funcție de ce faceți pe el.

Contra

Ca oricare alt laptop modern nici acesta nu are unitate optică, iar din această cauză sistemul de operare se poate instala de pe un stick USB 3.0 ori de pe o unitate DVD externă. Eu recomand Windows 10 pe 64 biți.

Concluzii

Laptopul acesta e unul excelent pentru pasionații de jocuri cât și pentru cei interesați de ceva puternic pentru acasă ori la jocuri. Poate fi utilizat fără probleme în scopuri profesionale datorită faptului că are multe porturi, o portabilitate bună și că are performanță excelentă.

Te-ar mai putea interesa