Asus FX504GD, laptop Best Deal cu tehnologie HyperCool

Putem spune că laptopul Asus FX504GD e un Best Deal dacă îl comparăm cu laptopurile de Black Friday și nu mă refer la cele de la același brand. Veți observa că e echipat cu un hard disc foarte bun, un SSD modest, WiFi Dual Band, ecran IPS și răcire cu două coolere. Răcirea laptopului e foarte importantă dacă vreți să jucați multe ore, iar un cooling stand poate reduce puțin temperaturile de la interior. Nu merită să alegeți un mouse wireless pentru că are un dpi mic, dar sunt și excepții dacă vorbim de modele avansate.

Laptopul arată foarte bine și se vede din poza de jos, iar acest nu face parte din seria ROG, ci TUF (The Ultimate Force). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Din poze arată bine, însă în realitate arată și mai bine. Combinația de negru cu roșu e tipică laptopurilor de gaming, iar pe un birou negru ar ieși mai bine în evidență. Chiar dacă ecranul nu e cel mai mare, aveți un panel IPS care reproduce o imagine de calitate și rezoluția e maximă.

Dacă vreți să savurați un film 4K, conectați un televizor la acesta pentru că e un media player decent. Windows 10 e singurul OS compatibil pentru acesta deoarece avem componente noi.

Păreri pro și contra

Sunt numeroase laptopuri cu hardware similar, doar că unele au un preț mai bun decât restul. Sistemul audio de 4W e perfect pentru a viziona un film, dar veți dispune și de tehnologia DTS HeadPhone:X care oferă un sunet 7.1 indiferent că folosiți căști de gaming sau difuzoarele integrate. Tastatura iluminată de pe acesta e una puțin mai diferită decât cea care ați văzut-o pe alte modele. Poate fi activată doar seara târziu dacă nu vă plac lămpile de birou și tastele WASD sunt mai bine evidențiate.

Asus FX504GD-E4081 impresionează la mai toate capitolele, dar e loc de mai bine pentru că nu poate mulțumi pe toți. Pe de altă parte, FX504GD-E41306 pare să fie cel mai avansat din serie pentru că oferă un SSD de 256GB. Alți producători includ și o ieșire DisplayPort în caz că vreți să conectați mai un monitor sau doar unul cu G-Sync.

Te-ar mai putea interesa