Asus FX504GD-EN940T, laptop cu i5-8300H și GTX 1050 4GB

Asus FX504GD-EN940T e un laptop dotat cu componente de ultimă generație, iar din această cauză e perfect pe post de desktop replacement. E un model care are o răcire imbatabilă realizată cu două ventilatoare. Alte modele de laptopuri de gaming au doar un ventilator și se vor încălzi comparativ cu acesta.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci și unul care se comportă ireproșabil în diverse sarcini complexe. Din poza de alături cred că puteți vedea că tastatura e una iluminată într-o singură culoare, deci nu e RGB.


Pro

Laptopul Asus FX504GD-EN940T e dotat cu un procesor i5 din seria a opta, mai exact e vorba despre un procesor quad core i5-8300H special pentru gaming.
Ecranul acestui model e unul de 15 inci cu rezoluție FHD, panel IPS și 120Hz. Imaginile vor fi de o claritate deosebită din orice unghi v-ați uita la el.
Pentru ca jocurile să meargă fără sacadări are cip grafic GTX 1050 cu 4GB memorie video. E vorba despre un cip de la Nvidia.
Greutatea e una redusă, fiind vorba despre 2,3kg, iar din această cauză acest laptop are o portabilitate bună. Să nu mai zic de faptul că bateria ține undeva la 4 ore… în funcție de ce faceți pe laptop.

Contra

Venind cu sistem de operare preinstalat e ceva mai scump, dar partea bună e că nu aveți bătăi de cap cu instalarea OS-ului.
Nu are unitate optică, dar alt sistem de operare poate fi instala de pe un stick USB. Părerea mea e că ar fi bine să rămâneți cu Windows 10 deoarece e compatibil cu laptopul și totul va rula ca uns.
Nu dispune nici de SSD, dar are o soluție hibridă formată din hard și Intel Optane (memorie cache de 16GB).

Concluzie

Pentru persoanele interesate de un aparat modern acesta ar fi recomandarea mea. O să înlocuiască cu succes un desktop, iar în jocuri performanțele vor fi peste măsură.

Te-ar mai putea interesa