Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus FX504GD-EN224, model gaming cu i7-8750H

Asus FX504GD-EN224 este un laptop al anului 2018 pentru cei interesați de jocuri ori care vor un dispozitiv pentru sarcini complexe (editări etc). Procesorul i7-8750H fiind unul six core o să vă ajute în acest sens și va face ca totul să ruleze fluent.

Acest laptop de la Asus vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Notebook-ul e unul care nu doar că arată bine, dar are și niște specificații de top. Din imaginea de alături cred că se poate vedea că acest aparat e unul cu tastatură iluminată într-o singură culoare.

Avantaje

Procesorul din acest Asus FX504GD-EN224 e unul i7-8750H cu șase nuclee și cu performanțe cu vreo 25 procente mai ridicate decât ale unui i7-7700HQ.
Ecranul acestui model e unul de 15 inci cu rezoluție 1080p și cu 120Hz așa încât fluența să fie cât mai bună.
În jocuri și sarcini care solicită mult partea video acest laptop e dotat cu cip grafic GTX 1050. E una dintre cele mai bune plăci video de pe laptopurile de gaming.
Din punct de vedere al portabilității acest model stă foarte bine pentru că are o greutate de 2,3kg și bateria ține vreo 3-4 ore… în funcție de ce faceți pe el.
Stă foarte bine pe partea de comunicații deoarece are wireless ac 2×2, 4 USB-uri, HDMI și bluetooth… printre altele.

Dezavantaje

Portabilitatea putea să fie ceva mai bună pe partea de greutate. Adică, ar fi putut avea o greutate ceva mai mică.
Nu e dotat cu SSD, dar puteți instala dvs. unul așa încât totul să ruleze mai repede.

Concluzii

În cazul în care vă doriți un desktop replacement la un cost ok vă recomand acest model. Pe piață există configurații de la alte branduri, dar recomand Asus deoarece au o fiabilitate ridicată și costuri de achiziție mai mici.
Despre seria FX trebuie știut că vine ca o alternativă mai economică la seria Rog, performanțele fiind aceleași la componente identice, doar că tastatura nu are iluminare RGB (ci e doar într-o singură culoare – roșu), carcasa e din alt material etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu