Asus FX504GD-E4083, laptop cu porturi pe stânga

Laptopul Asus FX504GD-E4083 pare să fie unul dintre cele mai ieftine modele RoG de pe piață și care au fost lansate de curând. Motiv pentru care e echipat cu cel mai nou procesor – i5-8300H, iar designul e unul nou și atractiv cu porturi în partea stângă. Astfel, cablurile nu vă vor deranja și puteți folosi un mouse ca și cum ați avea un PC cu periferice. Totuși, un laptop nu are nevoie de prea multe pentru că sunt multe dotări integrate, care nu pot fi înlocuite ca la un PC.

Din poza de jos se vede cel mai bine că are o tastatură deosebite cu tastele WASD bine evidnețiate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că acel Core i5 nu e foarte popular deoarece e nou, însă e mult peste cel anterior care a fost de tip HQ. Chiar dacă nu e mare diferență la anumite caracteristici tehnice, discutăm de o generație nouă mult mai performantă și se vede cel mai bine în jocuri.

Ecranul nu e unul oarecare ci e unul de tip IPS cu caracteristic bune pentru gaming. Suprafața sa e una mată pentru ca lumina să nu se reflecte și detaliile sunt destul de numeroase. V-aș recomanda să puneți 8GB RAM pentru că e acel slot liber și unele jocuri chiar cer un hardware mai avansat.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt mult îmbunătățite la noua generație, datorită procesorului. Să nu uităm că laptopul arată mai bine, în opinia mea, iar culoarea roșie se potrivește perfect nu negrul. Poate că merită să puneți un SSD pe el dacă nu vă folosiți foarte mult de HDD, ci vă doriți doar un mediu de stocare rapid. Cu alte cuvinte, poate fi upgradat puțin dar nu e necesar dacă nu vă doriți, pentru că și așa laptopul se mișcă bine.

Asus FX504GD-E4083 merită ales deoarece costă puțin mai mult decât un laptop multimedia și la acesta veți găsi un sistem de răcire foarte bun. Se vede de sub el și din spatele său că e bine aerisit și temperaturile sunt chiar mici.

Te-ar mai putea interesa