Asus FX503VD-E4150, laptop Full HD cu 256GB

Laptopul Asus FX503VD-E4150 e precum multe modele multimedia datorită configurației, doar că răcirea e mai bună pentru că se folosește de o evacuare mai mare (pentru aerul cald). E așa pentru că are un sistem cu două ventilatoare, unul pentru procesor iar altul e pentru placa video. Actuala memorie poate fi mărită până la 32 GB dar nu e nevoie de chiar atât de multă și e posibil chiar cu numai 2 sloturi (datorită plăcuțelor mai mari).

Din poza de jos se vede foarte bine că are o construcție solidă și pentru cele mai multe jocuri aveți nevoie de un mouse cu fir.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele de pe laptopuri sunt diferite de cele de pe desktop pentru că sunt construite pentru a consuma mai puțin. Bineînțeles, se numesc diferit și pentru ca performanțele să fie constante. Sunt mai multe tipuri de procesoare, iar pe acesta e unul creat special pentru sarcini grele motiv pentru care are o frecvență de lucru mai mare.

Placa video de pe acesta e varianta non Ti cu memorie GDDR5 care poate fi folosit pentru gaming. Discutăm de GeForce GTX 1050 care se descurcă excelent în multe jocuri și se poate vedea și pe Youtube. Pentru performanțe semnificativ mai mari, vă recomand GTX 1060 doar că prețul e mult mai piperat.

Păreri pro și contra

Laptopul se mișcă excelent datorită componentelor sale și upgrade-rile nu sunt obligatorii pentru că unele jocuri nu necesită mai mult. Ecranul e chiar superb comparativ cu cel din generațiile precedente deoarece oferă o experiență de vizionare mai bună – IPS. Chiar și difuzoarele sale incorporate oferă o calitatea audio bună dar un sistem audio clasic cu subwoofer e mai recomandat pentru cei pasionați de muzică.

Asus FX503VD-E4150 e un model care l-aș recomanda celor pasionați de jocuri care nu au nevoie de o placă video foarte performantă datorită faptului că nu joacă jocuri foarte sofisticate. E de ajuns în unele jocuri să le puteți rula la rezoluție maximă și setări mici (mă refer la cele online unde trebuie să aveți și fps-uri suficiente).

Te-ar mai putea interesa