Asus FX502VM-FY293, laptop de gaming cu GeForce GTX 1060 3GB

Laptopul Asus FX502VM-FY293 arată ca un laptop de gaming datorită construcției, liniilor, culorilor folosite și la interior are componente foarte bune. Sunt destul de multe serii Republic of Gamers iar aceasta e o altă variantă accesibilă, ținând cont că are componente recent lansate. Bineînțeles, laptopurile cu componente din generațiile precedente sunt și mai ieftine dar nu cred că vă doriți un așa model. Merită să vă luați un laptop cât mai nou pentru un plus de eficiență și dotările pot fi chiar mai bune.

Sunt destul de multe laptopuri concepute pentru gaming, doar că acesta reprezintă cea mai bună soluție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu are componente oarecare, ci modele concepute special pentru jocuri – i7-7700HQ, memorie RAM de 8GB, hard disc de 1TB și placă video GTX 1060. Laptopurile de gaming sunt foarte bune chiar și pentru cei care folosesc aplicații profesionale. Cu alte cuvinte, un laptop performant e bun pentru oricine dar nu oricine are un buget atât de generos.

Configurația sa e una destul de avansată și nu aveți ce să-i reproșați, totuși se poate pune memorie de maxim 24GB pe acesta pentru a vă fi de folos în anumite jocuri. Nu e nevoie neapărat de un SSD, chiar și un hard disc de 72oo RPM e o alegere bună. Pe acesta se poate pune un sistem de operare ca Windows 10 și chiar dacă nu are unitate DVD, se poate folosi un mediu de stocare extern cum e un stick USB cu interfață 3.0 (un plus de viteză de transfer).

Păreri pro și contra

Are toate dotările necesare pentru a fi un laptop de gaming și pentru a ține locul unui desktop. Totuși, nu suportă prea multe upgrade-uri datorită dimensiunilor sale și veți observa că laptopurile de 17 inci pot suporta mai multe componente. Ecranul de 15.6 inci mi se pare de ajuns că doar nu-l folosiți de la distanță foarte mare.

Asus FX502VM-FY293 e destul de portabil și chiar nu se mai fabrică laptopuri foarte grele, deoarece noile configurații degajă puțină căldură (pentru că au un consum redus de energie).

Te-ar mai putea interesa